IOS 7 - Windows Phone Benzerlikleri

Sponsorlu Bağlantılar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
son uygulamalar menusundeki duvar kagidi da nokianin eski duvar kagitlari gibi:ehe ama hos olmus bu ladar da ustune gitmemek lazim apple'in

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar bilmiyorsanız söyleyeyim. WP'da bu özellikleri WEBOS'dan almıştı.

pirenuri

pirenuri

Üye
İşte bilmeyenler de der ki İos kendini geliştiriyor . Özgün bir şey yapıyor

partyhard

Üye
aol96 ve webosu karıştır wp. woden androidden filan biraz çal ios.

phasan

phasan

Üye
Aynen biraz ordan biraz burdan da olsa ios şu an en iyisi oldu bu güncellemeyle.Adamlar neredeyse bütün eksikleri tamamlamış.Umarım microsoft bundan bi ders alıp eksikleri bir an önce tamamlar.

Apple bekledı bekledı adam akıllı ıos 7 yaptı

• Beğen
Tepkiler: musicianfaruk
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bizde wp8.1 ve wp9 u bekliyoruz. Bakarsanız asıl bombayı Microsoft patlatır :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
wp8.1'de çok da görsel değişiklik beklemiyorum. Ama daha once bildiğim ve sizlerle de paylaştığım 3D Live Tile patentini wp9'da hayata geçirirlerse muhteşem olur.

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43 ve pirenuri
pirenuri

pirenuri

Üye
wp8.1'de çok da görsel değişiklik beklemiyorum. Ama daha once bildiğim ve sizlerle de paylaştığım 3D Live Tile patentini wp9'da hayata geçirirlerse muhteşem olur.

Ben wp8.1 den bildirim çubuğu bekliyorum ama ekranı sola çekince gelecek ki bir şeye benzesin

enterneoll

enterneoll

Üye
abi ilk resim hangisinin güzel hangisinin çirkin olduğunu açıklıyor :D

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
alakası yok. Asıl ios 7 kıskanılıyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ÖEY

ÖEY

Üye
Bugün kuzenimin iphone5'inde ios7 betayı kurcaladım, çok açık ve net fos :D Resmen temayı değiştirmişler, iki üç tane düzenleme düzeltme yapmışlar o kadar. Ama adamları kutlamak lazım öyle bir sunum ve pazarlama teknikleri varki sanırsın ios baştan yaratıldı. Halbuki hala o sıkıcı hali devam ediyor. Bir iphone manyağı olan kuzenim bile soğumuş telefondan, pişman oldum betayı kurduğuma dedi.

partyhard

Üye
wp nin arayüzü ne kadar çirkin. adamlar öyle değil böyle yapılır demiş resmen

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: ÖEY
Türe

Türe

Üye
Bugün kuzenimin iphone5'inde ios7 betayı kurcaladım, çok açık ve net fos :D Resmen temayı değiştirmişler, iki üç tane düzenleme düzeltme yapmışlar o kadar. Ama adamları kutlamak lazım öyle bir sunum ve pazarlama teknikleri varki sanırsın ios baştan yaratıldı. Halbuki hala o sıkıcı hali devam ediyor. Bir iphone manyağı olan kuzenim bile soğumuş telefondan, pişman oldum betayı kurduğuma dedi.

Jb yapmayacaksan iphone bir hiç. Bir ios ve android sever olarak bunu net söylüyorum.

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Olaya gerçekten objektif olarak bakıyorum. Microsoft'un bu işi daha iyi yaptığını düşünüyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Jb yapmayacaksan iphone bir hiç. Bir ios ve android sever olarak bunu net söylüyorum.

jb olmasaydı zaten ios mevcut haline bile gelemezdi. İos geliştiricileri yaptı Apple aldı sisteme ekledi. Olay bu kadar basit. Artık sistem oturdu eksiklikler tamamlandı ve mağazanın da etkisiyle vazgeçilmez bir sistem olmaya başladı. Apple bu yüzden sisteminde illegalitenin önüne geçmek için mahkeme kararları çıkartmaya başladı.

Üst Alt