IOS 7 - Windows Phone Benzerlikleri

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye

jb olmasaydı zaten ios mevcut haline bile gelemezdi. İos geliştiricileri yaptı Apple aldı sisteme ekledi. Olay bu kadar basit. Artık sistem oturdu eksiklikler tamamlandı ve mağazanın da etkisiyle vazgeçilmez bir sistem olmaya başladı. Apple bu yüzden sisteminde illegalitenin önüne geçmek için mahkeme kararları çıkartmaya başladı.

Evet abi farkettim. Jb tweakleri imiş bunların çoğu. Yani önceden jb ile elde ediliyormus.

narnia16

narnia16

Üye
Apple bekledı bekledı adam akıllı ıos 7 yaptı

Valla Microsoft da adam akıllı güncelleme yapacaksa, ki benim düşüncem bu yönde, ben beklemeye razıyım.Benim vaktim bol ve microsofttan umutluyum :D

- - - Eklendi - - -

bu Live tile'lar şimdi ön&arka iki boyutlu. Onu bir küp olarak düşün ve her yüzünün başka bir görev gerçekleştirdiğini hayal et.

Muhteşem olur abi bu ya :)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
wp8.1'de çok da görsel değişiklik beklemiyorum. Ama daha once bildiğim ve sizlerle de paylaştığım 3D Live Tile patentini wp9'da hayata geçirirlerse muhteşem olur.

Abicim eğer o özellik telefonlarımıza gelirse yer yerinden oynar.Elbet gelecek o özellik ama ben onu lumiamda kullanmak istiyorum beyaz meleğimde umarım yıllar sonra vermezler onu :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Abicim eğer o özellik telefonlarımıza gelirse yer yerinden oynar.Elbet gelecek o özellik ama ben onu lumiamda kullanmak istiyorum beyaz meleğimde umarım yıllar sonra vermezler onu :(

ne zaman hangi guncellemeyle gelecegibi bilmiyoruz ama microsoft patentini alali 6-7 ay oldu herhalde.

alical33

alical33

Üye
inşallah en yakın zamanda gelir 3d live tile miz :D

pirenuri

pirenuri

Üye
alakası yok. Asıl ios 7 kıskanılıyor

Ortada kıskanmayla alakalı bir şey yok. Apple kendine özgün iş yapmayıp oradan buradan çalarsa böyle konular açılır. Samsung'a dava açmayı biliyordu. Şimdi de kendi kuralları ihlal ediyor. Bu benzerlik değil resmen kopyalamışlar . Sen hala böyle bir şeyi mi savunuyorsun ?

• Beğen
Tepkiler: alical33
Türe

Türe

Üye
Ortada kıskanmayla alakalı bir şey yok. Apple kendine özgün iş yapmayıp oradan buradan çalarsa böyle konular açılır. Samsung'a dava açmayı biliyordu. Şimdi de kendi kuralları ihlal ediyor. Bu benzerlik değil resmen kopyalamışlar . Sen hala böyle bir şeyi mi savunuyorsun ?

Her sistem diğerinden bişeyler kopyaliyor. Apple sadece b. Nu çıkarmış.

• Beğen
Tepkiler: pirenuri

Üst Alt