Aynen biraz ordan biraz burdan da olsa ios şu an en iyisi oldu bu güncellemeyle.Adamlar neredeyse bütün eksikleri tamamlamış.Umarım microsoft bundan bi ders alıp eksikleri bir an önce tamamlar.
Bizde wp8.1 ve wp9 u bekliyoruz. Bakarsanız asıl bombayı Microsoft patlatır![]()
Patlatsin ki herkes kendine gelsin.wp8.1'de çok da görsel değişiklik beklemiyorum. Ama daha once bildiğim ve sizlerle de paylaştığım 3D Live Tile patentini wp9'da hayata geçirirlerse muhteşem olur.
wp8.1'de çok da görsel değişiklik beklemiyorum. Ama daha once bildiğim ve sizlerle de paylaştığım 3D Live Tile patentini wp9'da hayata geçirirlerse muhteşem olur.
O nedir abi
Resmen temayı değiştirmişler, iki üç tane düzenleme düzeltme yapmışlar o kadar. Ama adamları kutlamak lazım öyle bir sunum ve pazarlama teknikleri varki sanırsın ios baştan yaratıldı. Halbuki hala o sıkıcı hali devam ediyor. Bir iphone manyağı olan kuzenim bile soğumuş telefondan, pişman oldum betayı kurduğuma dedi.
bu Live tile'lar şimdi ön&arka iki boyutlu. Onu bir küp olarak düşün ve her yüzünün başka bir görev gerçekleştirdiğini hayal et.
ayrıca çok havalı olur
bu Live tile'lar şimdi ön&arka iki boyutlu. Onu bir küp olarak düşün ve her yüzünün başka bir görev gerçekleştirdiğini hayal et.

Bugün kuzenimin iphone5'inde ios7 betayı kurcaladım, çok açık ve net fosResmen temayı değiştirmişler, iki üç tane düzenleme düzeltme yapmışlar o kadar. Ama adamları kutlamak lazım öyle bir sunum ve pazarlama teknikleri varki sanırsın ios baştan yaratıldı. Halbuki hala o sıkıcı hali devam ediyor. Bir iphone manyağı olan kuzenim bile soğumuş telefondan, pişman oldum betayı kurduğuma dedi.
Jb yapmayacaksan iphone bir hiç. Bir ios ve android sever olarak bunu net söylüyorum.