Ios 7 Pişmanlıktır.

Sponsorlu Bağlantılar

sensboys

Üye
Telefonum 4S jailbreaklı 6.1.2 sürüm bundan önceki jailbreaklı 3gs telefonumdanda memnundum iOS 7 ile hiç alakam olmadı çünkü jailbreak olduğu için iOS 7 yi zaten çıkmadan önce cydia dan yüklemiştik istedigimiz zaman ios7 yi telefonumuzdan çıkartırız Apple istediği sürümü güncellensin isterse menüleri değiştirsin jailbreak olduktan sonra ilk kullanan biz oluruz herkese jailbreakı tavsiye ediyorum çünkü Apple yazılımını yaşlılar için yapıyor biz gencleri düşünen sadece jailbreak yaşasın özgürlük kısaca jailbreaktan bahsedeyim dünyadaki tüm marka telefonların bütün özelliklerini yükleyebiliyorsun fazlası aklımıza gelmeyen daha bissürü özellikler mevcut cydiayı inceledikce bu özellikler meydana çıkıyor applenin en iyi tarafı böyle bir telefon üretmesi yoksa yazılımı itunesi bilmem nesi berbat iphonenin Çin yazılımı bile itunesden daha iyi bilgilerinize beni dinlediğiniz için teşekkürler saygılar

zx6r

zx6r

Üye
ingilizcesine güvenen varsa apple'a mail atsın telefonun sorunlarından bahsetsin ben öyle yapmayı düşünüyorum belki 6.1.4 için imzaları açar. ama çok düşük bir ihtimal. 6.1.4 de gta vıce cıty oynuyorum kasma donma hiç yok ama 7.0.2 de felaket kasıyor. nefret ettim telefondan. klavye yarım saat sonra dönüyor. aramayı reddet tuşu yok illa üstteki tuşa basıcaz. ekranı çok beyaz gözümü alıyor, şarjı çabuk bitiyor mafettileri telefonu. anlayacağınız kendi elimle telefonu ateşe atmışımda haberim yokmuş.

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
ios 7 yapanlar 6ya dönüş artık imkansız

mhmtsysrt

mhmtsysrt

Üye
Kim ne derse desin zaman zaman başka faydaları da olmuyor değil :) örneğin

phasan

phasan

Üye
arkadaşımda iphone 4s var sorun yok dedıgın gibi

0MG90

0MG90

Üye
Hiçte bile pişmanlık değil iPad 2 de kullanıyorum çok hızlı kasma da olmadı

ressam58

ressam58

Üye
BERBAT BİR ARAYÜZ YAPMIŞLAR.ESKİSİ DAHA HOŞ BENCE..

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
herkezin arayüze bakış açısı farklı tabi

thezombie

Üye
Memnun olmayanların cihazında ya sıkıntı var yada arayüz hoslarina gitmemistir ben kullanıyorum gayet iyi kasma donma takılma sözkonusu bile değil yağ gibi makine
Cihazımda sıkıntı olsa 6.1.4 te de olurdu. Ayrıca arayüz berbat hiç hoşuma gitmedi. Apple a mesaj atsın herkes ip5 bile kasıyor diye o zaman imzaları açarlar belki

• Beğen
Tepkiler: zx6r
zx6r

zx6r

Üye
ciddi ciddi bir yol bulup imzaları açtırmamız gerek beyler. topluca mail atalım sorunlardan bahsedelim

Akva96

Akva96

Üye
    Konu Sahibi
Nereye atiyoruz mail söyleyin atalim turkce destegi var mi ??

MertcaN9

MertcaN9

Üye
snıfımızda 6 kişide Iphone var 1 kişide 5 3 kişide 4 ve 2 kişide de 4s var hepsi de ios 7 yükledi IPHONE 4 bile kasmıyor bence sorun cihazında ben dıştan bakınca kendi telefonuma aşık bir insan olarak ios 7 ye de bayıldım özellikle 5 de yağ gibi kayıyor...

thezombie

Üye
Link verin mesaj yollayalım şu apple ya. Ben nereden göndereceğimi bulamadım. İos 7 resmen çin malı iphone gibi oldu

Akva96

Akva96

Üye
    Konu Sahibi
Ya gecislerde falan sıkıntı yok ama oyunlarda acayip kasiyor ios6 da yağ gibi oynayan real r. 3 burada kasiyor

• Beğen
Tepkiler: zx6r
MertcaN9

MertcaN9

Üye
yani mersinde durum böyle neden sizde böyle bir sorun var bilmiyorum ama ıphone 4 siyah kullanan arkadaşım bile çok çok memnun bende baya inceledim hiç bir takılma vs yok ?

thezombie

Üye
Takılma olmasa bile görümümü çin malı iphone gibi ayrıca uygulamaların açılışı ios 6 ya göre 10 kat yavaş. Yaptıkları efektler yüzünden

Üst Alt