iOS 7 İlk İnceleme Videosu Çıktı !

Türe

Üye
    Konu Sahibi
iOS 7 İlk İnceleme Videosu Çıktı !
[/URL]

Bu da siyah cihazdaki incelemesi :

İyi seyirler

Tepkiler: HAM ZA ve Oğuzhan
Sanki iOs6 filan daha asildi bu biraz bana garip geldi ilk başta iyi gelmişti oysaki

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Kişisel görüş tabii olabilir

MrExpert

Üye
Teşekkürler Kardeşim Gerçekten Çok güzel bir değişim Oldu IOS 7 ile Merakla Kullanıcıya Sunulmasını Bekliyorum

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Kardeşim Gerçekten Çok güzel bir değişim Oldu IOS 7 ile Merakla Kullanıcıya Sunulmasını Bekliyorum

Aynen kardeşim ben de heyecanla bekliyorum. Ablamın cihaza yüklicem

Ve siyah için klavye rengi ve bazı şeyler beyaz değil bu dikkatimi çekti.

Artles

Üye
Apple ve iPhone sempatisi olup da da android kullanan birisi olarak kendi görüşüm kesinlikle bu güncellemenin olmadığı kanaatinde. İkonlar, mesaj yazma şeyi vs. berbat. Tüm asilliğini kaybetmiş.

Şunu da anladım ki ben iPhone'u sade oluşu ve asilliği, klasikliği ile seviyormuşum. Olmamış bu apple..

Tepkiler: hsynkckygcı@ ve ~N.A.W.Y~

MaxipmaN

Üye

hep aynı tasarımla nereye kadar gidecek tahminim iphone kullanıcılarının yarısı değişim istiyordur menü güzel olmuş

Bende aynen senin gibi düşünüyorum kardeşim.

PriZm

Üye

Aynen öyle.

MrExpert

Üye
Ama şunuda belirtelim Eski apple kullanıcılarına sorarsanız bu güncellemenin gerekli olduğunu ve bu güncellemenin kullanıcıların çoğunu memnun ettiğini söyleyebiliriz Ben bunu ios4 , ios5 , ios6 kullanmış birisi olarak söylüyorum 5 yıldır aynı tasarım vardı bence çok iyi oldu beğenmeyen kesim genelde apple kullanıcısı olmayanlardan oluşuyor.

Tepkiler: Türe ve HAM ZA

PriZm

Üye
Birde Apple'ın cam elma'sı bu ios 7 görselliğinden sonra nasıl çizilecek ben onuda merak ediyorum.

HAM ZA

Üye
ben ios arayüzünü pek sevmem ama android ve wp8 den daha iyi bi arayüz vermiş açıkçası ikonlar filan harika olmuş ama yeni işletim sistemi demek beraberinde sorun demek uygulama desteği varmıdır acaba

Artles

Üye
ben ios arayüzünü pek sevmem ama android ve wp8 den daha iyi bi arayüz vermiş açıkçası ikonlar filan harika olmuş ama yeni işletim sistemi demek beraberinde sorun demek uygulama desteği varmıdır acaba

Şaka mı bu Ne yeni işletim sistemi kardeş ya

@MrExpert Tabii ki sizin açınızdan bakıcak olursam değişiklik iyidir,gerekliydi zaten ama ne bileyim.. İnşallah eski arayüzü aramazsınız Ha iyi yönleri yok mu,tabii ki var. Müzik çalar, iTunes Radyo, Siri falan harika olmuş bence.

Türe

Üye
    Konu Sahibi

Yanlış söylemiş olabilir. Bu aşağılamanı gerektirmez.

Artles

Üye

Yanlış söylemiş olabilir. Bu aşağılamanı gerektirmez.

Aşşağılamak mı ? Sen aşşağılama görmemişsin. Yanlış söylemesi mi ? '' Uygulama desteği var mıdır acaba ? ''

Pek yanlış söylenmişse benzemiyor.

PriZm

Üye
Tamam gençler gerginlik yok.

papakudioflu

Emekli Yönetici
sizleri biraz gergin gordum hayirdir karnelerde sorun mu var