IOS 7 ilk Görüntüler

Sponsorlu Bağlantılar

MrExpert

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
IOS 7 ilk Görüntüler
Ilk izlenimlerim gayet iyi mükemmel olmuş tasarım şuan Beta 1 yüklü 5 yılın üzerine gelen bu değişiklik oldukça iyi oldu Beta Olduğundn dolayı arada kasabiliyor Batarya kullanımında herhangi bir değişiklik görmedim %75 te iken 3G ile internete bağlı olarak 4 saat kullandım ve 6 saatte beklemeden sonra Şarj %13 e indi gayet normal.

Menü İkonlarının hepsi yeniden tasarlanmış Daha canlı açık renkler kullanılmaış.

Alt Perdede Çok yararlı ve şık olmış Uçak Modu , Wifi , Rahatsız Etme Modu , Sensör Kilidi , Parlaklık ayarı , Kamera ve Fener gibi Kısayollar Eklenmiş.

Buda Ram Kullanımı :)

Safari Oldukça Geliştirilmiş Ayarlar menüsü ve alt perde oldukça kullanışlı bir hale getirilmiş Ayrıca 25pp yide rahatlıkla kullanabilirsiniz Beta Sürümü olduğu için daha çok gelişmesi gerek ufak tefek sorunlarıda var bunlar önümüzdeki 3aylık süre zarfında giderilecektir.

Bu iPhonedo nun Kurulumu Anlattığı Ve Tanıtım Videosu...

<span style="font-family: Lucida Console"><font color="Navy"><font size="3"><strong>[video=youtube;ZKSvCn2BBdM]
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Oğuzhan

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bimcell yakışmış :)

• Beğen
Tepkiler: MrExpert

BlaCkMaGiC05

Üye
Nasıl 6.1.4 e döneceğimizi açıklayabilir misin dostum? 6.1.4'ün dosyasını nereden bulacağız 7yi bulduğumuz gibi

MrExpert

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
Normal şekilde cihazı geri yüklersen 6.1.4 kendi Apple sunucusundan indirip kuracaktır.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Tuş kilidi açma ekranı baş ağrısı olacak gibime geliyor. Bakınız wp8 tuş kilidi açma ekranı

MrExpert

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
Tuş kilidi açma ekranı baş ağrısı olacak gibime geliyor. Bakınız wp8 tuş kilidi açma ekranı

Zannetmiyorum kilidi açmak için sağ tarafa çekiliyor yukarı doğru çekildiğindede kamerayı açıyor.

- - - Eklendi - - -

Benzerlik yok.

fk555897

fk555897

Üye
Birde telefon iOS 7 Beta 1 versiyonunda kendiliğinden kapanıp açılıyormuş. Böyle birşey var mı ve birde bunu yükleyince telefon garanti dışına çıkıyor mu?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
renkler çok açık renkler değil mi yahu :hmmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Güzeel. :)

• Beğen
Tepkiler: MrExpert
Türe

Türe

Üye
Hacı indirdiğin dosyanın linkini bana da verebilir misin ya ? Babamın cihaza indirdim dosya o da ipsw değil dmg uzantılıymış yüklemedi iTunes.

MrExpert

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
Hacı indirdiğin dosyanın linkini bana da verebilir misin ya ? Babamın cihaza indirdim dosya o da ipsw değil dmg uzantılıymış yüklemedi iTunes.

Zaten ipsw halinde yok dmg dosyasını programla çıkartıp içindeki ipsw dosyasını alıyorsun.

MaxipmaN

Üye
yan yana 4 ikon mu var ben mi yanlış gordum bimcelli neden seçtin?

BlaCkMaGiC05

Üye
Bende mrexpert arkadaşımın da yardımıyla kurdum iPhone 5'e ama beta sürümü olduğu için çok ağır şu anda kullanılacak gibi değil. İkonlar berbat olmuş çok güzel yenilikler eklemişler ama Jobs'un muhteşem sadelik anlayışını bozmuşlar bence sistem biraz karmaşık hal almış. Değişiklik şarttı ama bu kadarına bence gerek yoktu. Başarıyla 6.1.4'e de geri döndüm ama acemi olduğum için biraz uğraştırdı :)

bayon

Üye
o iconlar ne ya çin mali gibi duruyo

Takipçi Satın Al

Üst Alt