hiçbir yavaşlama,takılma vs. görmedim. Sadece Facebook uygulamasında bir kasma gördüm o da diğer sürümlerde de vardı normal bir şey yazılımdan değil programdan diye düşünüyorum. Şarj olayında bilemiyorum kesin bir şey söylemek istemiyorum ama abartmaya da gerek yok bence aynıSende 4s var sanırım. İlk izlenimlerin nelerdir? Yavaşlama, takılma yapıyor mu? Pilin hızlı gittiği söyleniyor sende de öyle mi?
Sağ ol cevapların için. Eğer cesaret edebilirsem ben de yarın itunes'dan yapayım diyorum bakalım.hiçbir yavaşlama,takılma vs. görmedim. Sadece Facebook uygulamasında bir kasma gördüm o da diğer sürümlerde de vardı normal bir şey yazılımdan değil programdan diye düşünüyorum. Şarj olayında bilemiyorum kesin bir şey söylemek istemiyorum ama abartmaya da gerek yok bence aynı
MalesefDiyelimki yarın imzalar kapandı. Bi daha ios. 6 ya dönemezmiyiz?
shsh ile donersin galibaDiyelimki yarın imzalar kapandı. Bi daha ios. 6 ya dönemezmiyiz?
Bilgilendirme için teşekkürlerhiçbir yavaşlama,takılma vs. görmedim. Sadece Facebook uygulamasında bir kasma gördüm o da diğer sürümlerde de vardı normal bir şey yazılımdan değil programdan diye düşünüyorum. Şarj olayında bilemiyorum kesin bir şey söylemek istemiyorum ama abartmaya da gerek yok bence aynı