Ios 7 Hoş Geldin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mhmtsysrt

mhmtsysrt

Üye
Hüpürdetmiş şarjı :blush:

AkiliBidik

AkiliBidik

Üye
Ios 7 mükemmel vallahi ipad 4 üme yükledim müthiş su an oradan yazıyorum

AkiliBidik

AkiliBidik

Üye
Yalnız şarz su gibi akıyor ve tl işareti konulmuş yeni çok iyi ₺₺₺₺₺₺

larten123

larten123

Üye
Sende 4s var sanırım. İlk izlenimlerin nelerdir? Yavaşlama, takılma yapıyor mu? Pilin hızlı gittiği söyleniyor sende de öyle mi?
hiçbir yavaşlama,takılma vs. görmedim. Sadece Facebook uygulamasında bir kasma gördüm o da diğer sürümlerde de vardı normal bir şey yazılımdan değil programdan diye düşünüyorum. Şarj olayında bilemiyorum kesin bir şey söylemek istemiyorum ama abartmaya da gerek yok bence aynı

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
ÖEY

ÖEY

Üye
hiçbir yavaşlama,takılma vs. görmedim. Sadece Facebook uygulamasında bir kasma gördüm o da diğer sürümlerde de vardı normal bir şey yazılımdan değil programdan diye düşünüyorum. Şarj olayında bilemiyorum kesin bir şey söylemek istemiyorum ama abartmaya da gerek yok bence aynı
Sağ ol cevapların için. Eğer cesaret edebilirsem ben de yarın itunes'dan yapayım diyorum bakalım.

AkiliBidik

AkiliBidik

Üye
O değilde kilit ekranındaki parola süper

thezombie

Üye
Diyelimki yarın imzalar kapandı. Bi daha ios. 6 ya dönemezmiyiz?

thezombie

Üye
Hm. Güncellemek istiyorumda bi karar veremedim

awdil

awdil

Üye
Tuşkilidini kapattığımız da ses efekti yok.Daha önceki beta beşde de,açtığımız da bu efekt yoktu.

mhmtsysrt

mhmtsysrt

Üye
Bilgilendirme için teşekkürler

larten123

larten123

Üye
arkadaşlar bugün apple imzaları kapattı ios 7 ye geçmiş olanlar artık dönemeyecek shsh varsa 6.1.3e dönebilirsiniz

AkiliBidik

AkiliBidik

Üye
Abi ben arama kısmına geliyorum maxicep yazıyorum araya tıklıyorum internette aramıyor yapamadım

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Ios 7 gördüm ve inceledim başarılı bir güncelleme olmuş gercekten ama ikonlar cakma Çin iphone gibi başka bir eksisi yok.

awdil

awdil

Üye
Bu ara da safari eskisine göre harika bir kullanım,kolaylığı sunuyor.Yıllardır opera kullanıyordum,bugün opera miniyi telefonumdam sildim.

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
3D en çok hoşuma giden :D ve değişmeyen bi kısmı var mı ?

Serhan

Serhan

Üye
Hort :D Forumdaki hort rekoru artık bende :sirit:

Revengeful

Emekli Yönetici
Gereksiz konu hortlatmayalım arkadaşlar. Güncelliğini kaybetmiş konular güncel konuları aşağı itiyor ve üyelerin haberi olmuyor. :locked:

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR ve Serhan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt