Haber iOS 7.1.1 ÇIKTI!

Sponsorlu Bağlantılar

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
iOS 7.1.1 ÇIKTI!
Apple, kullanıcılarına daha stabil ve daha güvenli cihaz kullanımı sağlamak için iOS 7.1.1 güncellemesini yayınladı.

Sitemdeki ufak çaplı hataları ve bazı güvenlik açıklarını düzelten iOS 7.1.1 güncellemesi yayınlandı. Apple firması test ettiği iOS 7.1.1 güncellemesini iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları için yayımladı. Bu güncelleme ile küçük çaplı hatalar giderilirken güvenlik açıkları da düzeltildi. Yayınlanan bu güncelle ile birlikte cihazların daha stabil hale gelmeside sağlanmış oldu. Apple, iOS 7.1.1 ile birlikte Apple TV içinde iOS 6.1.1 güncellemesini de sundu.

Gelen güncelleme; Touch ID parmak izi tanımlamaya ek iyileştirmeler, VoiceOver etkin iken Bluetooth klavyesinin kullanımı ile ilgili sorunların düzeltilmesi ve klavyenin yanıt vermesi ile ilgili hataların düzeltmesi gibi iyileştirmeler, hata düzeltmeleri ve güvenlik güncellemelerini içeriyor.

iOS 7.1.1 geldi arkadaşlar. Güle güle kullanın. Ben Jb bekleyeceğim, geçmem daha. :D

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: theeternal ve NeXus 5

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
haber için :tşk:

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

0MG90

0MG90

Üye
Hemen bakıyorum. Teşekkürler.

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil :)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
İOS 8 Hazırlanıyordu Nolduda 7.1.1 Yayınladıki Şimdi :dry:

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
İOS 8 Hazırlanıyordu Nolduda 7.1.1 Yayınladıki Şimdi :dry:

ios 8 hazırlanıyor sadece. onu mu yayınlasınlar hemen. :D mesela geçen yıl ios 6.1.6 ya kadar gitti. 7.1.1 in çıkması normal değil mi? böyle gidiyor zaten hep. :D

• Beğen
Tepkiler: Kerim. ve KinG Tornado
0MG90

0MG90

Üye
Yükleyeyim bari ufak tefek şeyler içeriyormuş :)

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
şarj süresi ve bugları düzeltmişler diye duydum.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Teşekkürler bilgilendirme için.

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

0MG90

0MG90

Üye
Pek fark yok.:D İyileştirme yapmışlar.

Serhan

Serhan

Üye
Ben jailbreak yaptıım için bir sürü kaçak oyun felanyükeldim asla güncellemem uygulama felan satın aldım oyunları sonra iade ettim başka oyunlar aldımyaa :D İos7.0.4 benim hala memnunum :D (İpad4)

theeternal

theeternal

Üye
:tşk:

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
:rica:Düzenleme için teşekkürler :)

IntelLEGEND Boy

Üye
Bana şimdi bildirim geldi. En son 7.1.0'ı yüklediğimde telefon gitmişti.(Neyseki dakikalar önce yedeklemiştim de kaybım olmadıydı.) Fazla değişiklik olmamasına rağmen yüreğim ağzımda yükledim neyse ki sorun çıkmadı. Benlik bir yenilik yok ama durmasın kenarda. :D

manyak_adam

manyak_adam

Üye
Bende 4 var biraz hız farkı var gibi sarj ı test emedim pek fazla bi degişiklik yok gibi netten okuduguma göre oyun için apstorede bir kac degişiklik yapılmış

reysefa619

Üye
Arkadaslar bende ipad mini var kalan süre hesaplanıyor dedi kaldı yüklemiyor

manyak_adam

manyak_adam

Üye
Biraz uzun sürüyor bekle biraz

Takipçi Satın Al

Üst Alt