Beta 3 kullaniorum ben nasıl ?
Symbianize Üye Türe' Alıntı: nasıl ? Genişletmek için tıkla ... Beta 3 cikali 2 hafta oldu beta 1 yukluyse guncellemelerden yuksel telefondan yuklu degilse internetten ipsw sini indir restore et
Türe' Alıntı: nasıl ? Genişletmek için tıkla ... Beta 3 cikali 2 hafta oldu beta 1 yukluyse guncellemelerden yuksel telefondan yuklu degilse internetten ipsw sini indir restore et
Türe Üye Symbianize' Alıntı: Beta 3 cikali 2 hafta oldu beta 1 yukluyse guncellemelerden yuksel telefondan yuklu degilse internetten ipsw sini indir restore et Genişletmek için tıkla ... yahu o kadarını bliyorum ben kullanımı nasıl diye sordum
Symbianize' Alıntı: Beta 3 cikali 2 hafta oldu beta 1 yukluyse guncellemelerden yuksel telefondan yuklu degilse internetten ipsw sini indir restore et Genişletmek için tıkla ... yahu o kadarını bliyorum ben kullanımı nasıl diye sordum
Symbianize Üye Türe' Alıntı: yahu o kadarını bliyorum ben kullanımı nasıl diye sordum Genişletmek için tıkla ... Beta 2 yle arasinda aman aman bi fark yok
Türe' Alıntı: yahu o kadarını bliyorum ben kullanımı nasıl diye sordum Genişletmek için tıkla ... Beta 2 yle arasinda aman aman bi fark yok