İos 5 untethered jailbreak i beklemeli mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ONG_bag

ONG_bag

Üye
    Konu Sahibi
İos 5 untethered jailbreak i beklemeli mi ?
arkadaşlar tethered jailbreak yapmayı düşünüyorum untethered jailbreak için kesin bir tarih yok.4.3.5 sürümü gibi olacak galiba buda untethered çıkmıycak gibi gözüküyor forumda tethered jb yapan varmı.bide sadece redsnow u indirmek yeterlimidir.ıpsw dosyası istiyor bildiğim kadarıyla redsnow .ios 5 i manuel kurmuştum o dosya olurmu ? Şİmdidn teşekkürler

realiity

realiity

Üye
redsn0w yeterli ispw ye ihtiyaç yok. ama tavsiyem beklemen unterhered çıkacak biraz daha sabır..

SERSEL

SERSEL

Üye
su an beklemedeyiz ama bir üst versiyon çıkana kadar çıkmaz görüşündeyim tıpkı betalarda sadece tteherde verdiler aynen öyle devam

osgn

Üye
Tarihi henüz belli olmamakla birlikte iOS5 için untethered JB kesin çıkacak.

zaza

zaza

Üye
jailbreak sizin için vazgeçilmez birşeyse ve cihazı tethered yaparak kullanıp sürekli kapanmasından şikayet ediyorsanız bekleyin derim.

SERSEL

SERSEL

Üye
ben 4.33. e geri döndüm

HUYSUZ PRENS

Üye
semi-tethered var şuan untethered da gelecek ama illa jb yapacağım diyorsanız semi-tethered yapın derim

ONG_bag

ONG_bag

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben dayanamayıp tethered jb yaptım 10 gün felan oluyor.Gayet memnunum zaten pc den şarj ettiğim için fazla sorun olmuyor açılıp kapanması semi untethered e baktım ama gereksiz bana göre ama bu benim düşüncem başkaları ne der bilemiyorum

engin981

Üye
5.0.1 yükledim nasıl geri dönebilirim yardımcı olabilirmisiniz sürüm önemli değil jb yapabileceğim bir sürüm olsun yeter makine aktivasyon istiyor
makine yurt dışı

feverstar

feverstar

Üye
eğer shsh kaydınız yoksa 4.3.5 veya 4.3.3 e geri dönmeniz biraz zor.özellikle benim gibi gevey takılı olan telefonlar çok sıkıntılı çünkü untethered jailbreak çıksa bile baseband sürümünün gevey i destekleyip desteklemeyeceği bilgisi halen net değil.eğer shsh kaydınız varsa tinyumbrella ile downgrade yapabilirsiniz.

alanzo61

Üye
benim 3gs 16 gb var ikinci el aldım en son sürüm 5.1 var şimdi bunu geriye dönük sistem kurup jb yapabilirmiyim yada sizce ileri tarihimi beklemeliyim ?

yada dunu yapmalımıyım

saclan

Üye
Ben Tetred yaptım. Gayette memnunum. Şu ana kadar hiçbir sorun çıkarmadı telefon. Beklemene gerek yok bence. Untethered çıkınca onu da yaparsın.

SERSEL

SERSEL

Üye
Ben 4.3.3 e geri döndüm rahatım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt