ios 4.2.1 indir ... linkler...

Sponsorlu Bağlantılar

cmlkrc

cmlkrc

Üye
    Konu Sahibi
ios 4.2.1 indir ... linkler...
Direct download links for iOS 4.2 .1

iTunes 10.1 for Windows and Mac

• Beğen
Tepkiler: Denizdeca ve Nadir

hakankurban

hakankurban

Üye
GÜNCELLEME 1: IOS 4.2 hakkında Apple yeni bir basın açıklaması bugün 22 Kasım açılacak IOS 4.2 yayın tarihi, burada kontrol onaylamıştır olarak piyasaya olmaktır. Yine de, yukarıda sonrası doğrular olarak en fazla yarın 23 Kasım olacak (gibi söz) kilidini.

--------------- Ekleme ---------------

cixim_1905

cixim_1905

Üye
indirme sunuldu 4.2 itunes üzerinden arkadaşlar yükleyecem şimdi bakacam performans olarak nasıl çalışıyor merek ediyorum :)

clayrat

Üye
Arkadaslar biraz uzagim bu konulara mazur gorun lutfen. Sim free i phone 4 e i tunes ten guncelleme atabiliyormuyuz?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet itunes üzeinden güncelleyebilirsin..

cptalperen

cptalperen

Üye
kardeş linkler yanlış :S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
doğru arkadaşlar dün ben itunesden indirdim 4.2.1..

cptalperen

cptalperen

Üye
ama başlıkta 4.2 yazıyor 4.2.1 değil :S ;)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
düzeltirim şimdi..

cptalperen

cptalperen

Üye
eyvallah ilgine teşekkürler hemşehrim :oke:

ozhanyasar

Üye
arkadslar cihazımı ıtunese bagldıgımda 4.1 updateyi görüyor ama :S 4.2 yok neden.

birde cihazımı turkcellden aldım 3gs update yapınca direk acılır dimi simluck felan sıkıntısı olmaz ?

cptalperen

cptalperen

Üye
arkadslar cihazımı ıtunese bagldıgımda 4.1 updateyi görüyor ama :S 4.2 yok neden.

birde cihazımı turkcellden aldım 3gs update yapınca direk acılır dimi simluck felan sıkıntısı olmaz ?

olmaz. direk update edebilirsin rahatça

cmlkrc

cmlkrc

Üye
    Konu Sahibi
özhan itunes ini güncelle 4.2 çıkar 2.soruna gelince evet direk açılır

ozhanyasar

Üye
tmm dostum bir kaç sorum daha olacak. şimdi 4.2 çıktı ama takıncaı 4.1 i görüyor.
4.1 yükledikden sonra bir daha baglayınce 4.2 yimi görecek nasl olacak neden direk 4.2 görmüyor ?

cptalperen

cptalperen

Üye
tmm dostum bir kaç sorum daha olacak. şimdi 4.2 çıktı ama takıncaı 4.1 i görüyor.
4.1 yükledikden sonra bir daha baglayınce 4.2 yimi görecek nasl olacak neden direk 4.2 görmüyor ?

hayır. itunesi güncelleyeceksin update ettiğin programı o zaman buyuk ihtimal problem kalmaz.

ozhanyasar

Üye
şimdi kurdum dostum 4.2 yi gördü yedek alıyorum birazdan baslıycam. sonucları iletirim sizlere. kurdukdan sonra makinam tr dildemi acılcak.cok soru sordum kusura bakma dostum

cmlkrc

cmlkrc

Üye
    Konu Sahibi
evet kardes tr

cptalperen

cptalperen

Üye
şimdi kurdum dostum 4.2 yi gördü yedek alıyorum birazdan baslıycam. sonucları iletirim sizlere. kurdukdan sonra makinam tr dildemi acılcak.cok soru sordum kusura bakma dostum

estağfirullah. forumların amacı bu :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt