İOS 4.2.1 GM yayınlandı UNLOCK YAKINDIR

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
İOS 4.2.1 GM yayınlandı UNLOCK YAKINDIR
İPHONE 4

İPHONE 3GS

İPHONE 3G

İPAD

İPOD TOUCH 4G

İPOD TOUCH 3G

İPOD TOUCH 2G

dosyayı indirdikten sonra itunes 10.1 BETA 2 ile shift+restore ederek yükleyebilirsiniz

NOT-1: UNLOCK VE JAİLBREAK BEKLEYENLER YÜKLEMESİN

NOT-2: İPHONE 3GS VE 3G SAHİPLERİ REDSNOW 0.9.6 BETA 2 İLE JAİLBREAK YAPILABİLİR (konu açmıştım daha önceden )
 


antidoz

Üye
ya ne unlock muş bekliye bekliye bir hal odu herkez Llah bana we herkeze sabır wersin
 
hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
ios 4.2 buğün yayınlanıyor orjinal açıklama yapıldı apple tarafından

--------------- Ekleme ---------------

Cupertino, California-22 Kasım ® bugün iPad ™, iPhone ® ve iPod Touch ® indirmek için bugün mevcut olan IOS 4.2, dünyanın en gelişmiş mobil işletim sisteminin son sürümü duyurdu 2010-Apple. IOS 4.2 Multitasking, Klasörler, Unified Gelenler, Oyun Merkezi, AirPlay ® ve AirPrint dahil iPad IOS 4.0, 4.1 ve 4.2 'den 100 üzerinden yeni özellikler getiriyor.

"IOS 4.2 tatil sezonu için tam zamanında, tamamen yeni bir ürün iPad yapar," Steve Jobs, Apple'ın CEO'su. "Bir kez daha, IOS 4.2 ile iPad diğer tablet olacak, ama talip olduğunu çok az, eğer varsa, hiç vurmak mümkün olacak. Hedef belirleyecek"

iPad kullanıcıları artık en sevdikleri uygulamaları çalıştırabilir ve anında aralarında geçiş, iPad efsanevi pil ömrünü korurken. Kullanıcıların sürükle ve bırak kolaylığı Klasörler kullanarak kendi uygulamalar organize edebilir ve Mail artık Unified Gelenler özellikleri, hızlı bir dişli mesajı görüntülemek ve anahtarlama kutusu.

Oyun Merkezi, iPhone ve meydan ve arkadaşlar oynamak ya da yeni rakipler, vitrin puanları ve başarıları ile otomatik olarak eşleştirilebilir iPod touch kullanıcıları iPad sağlar ve onların arkadaşları oynayan yeni oyunlar keşfedin.

AirPlay, Apple TV ® müzik, video ve fotoğrafları kablosuz iPad, iPhone ve iPod touch akışa dönüştüren Apple TV içine için yeni bir özellik olan iPad, iPhone ve iPod touch için aksesuar harika. IOS kullanıcılar, aynı zamanda AirPlay için AirPort Express ® ve herhangi bir stereo ya da güçlü hoparlörleri kablosuz akışına AirPlay veya doğrudan kullanmak mümkün olacak-önümüzdeki aylarda pazara gelen konuşmacılar sağladı.

AirPrint bir nesil dramatik tamamen yazıcı sürücüleri ortadan kaldırarak baskı kolaylaştıran Wi-Fi baskı mimarisidir. AirPrint bir seçim IOS cihazlardan baskı doğrudan destek için ilk olacak HP Photosmart, HP LaserJet Pro ve HP Officejet yazıcılar da dahil olmak üzere etkin. iPad, iPhone ve iPod touch kullanıcıları sadece AirPrint destekleyen herhangi bir yazıcıya kablosuz onların belge ister fotoğraf baskısı için dokunabilirsiniz.

(Veya iPad veya iPod touch) özelliği artık MobileMe ℠ abonelik olmadan kullanmak ücretsizdir ve size eksik aygıt My iPhone App Store ℠ bir ücretsiz indirmek ve kullanıcıların kolayca bulmasına olanak tanır bul .* bulmanıza yardımcı olur My iPhone bul bir harita üzerinde bir eksik cihaz ve bir mesaj veya bir ses çalacak. Kullanıcılar bile uzaktan kilitleyebilir veya gizliliğinizi korumak için kayıp bir cihazdan veri silin.

IOS 4.2 iPad dahil getirdiği diğer yeni özellikler: pencere görüntüleme 30 günlük ve çalma bir kez 48 saatlik oturum pencere ile iTunes ® App kullanarak iPad doğrudan TV bölüm kira yeteneği başlatılır; kolayca bulmak ve vurgulamak yetenek Belirli kelime ve ifadeler web sayfalarında yer Safari ®, sektörün önde gelen erişilebilirlik geliştirmeleri;; işletmeler daha güçlü güvenlik özellikleri, yeni cihaz yönetimi kapasitelerini ve geliştirilmiş kurumsal entegrasyon yararlanmak böylece gelişmiş kurumsal destek ve Korece, Portekizce dahil olmak üzere 25 ek diller için destek ve Geleneksel Çince.

Devrimci iPad kullanıcılar her zamankinden daha fazla, sezgisel samimi ve eğlenceli bir şekilde onların uygulamalar ve içerik ile bağlanmasını sağlar. Eğer web, okumak ve e-posta gönderebilir ve pay fotoğraf keyfini, HD videoları izlemek, müzik dinlemek için oyun oynamak, ebooks okumak ve çok daha fazlası, yenilikçi Multi-Touch ™ kullanıcı arabirimini kullanarak göz atabilirsiniz. iPad onu taşıması kolay ve her yerde yararlanarak, sadece 1,5 kilo ağırlığında.

Bugün, müşterileri ve çığır açan App Store'dan fazla yedi milyar uygulamalar indirdiğiniz 300.000 'den fazla uygulamalar 40.000' den fazla yerli iPad uygulamalar ile, 90 ülkede tüketicilere mevcuttur. dünya çapında 125 milyon IOS kullanıcıları oyunları, iş, haber, spor, sağlık, referans ve seyahat dahil olmak üzere 20 kategoride, uygulamalar inanılmaz bir dizi seçebilirsiniz Over.

Durumu
IOS 4.2 güncelleme iTunes 10.1 ile cihaz senkronizasyonu, iPhone ve iPod touch iPad indirmek için bugün mevcuttur. IOS 4.2 iPad, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, ikinci ve üçüncü nesil iPod touch ve yeni iPod touch (32GB veya 64GB ile geç 2009 model) ile uyumludur. Bazı özellikler tüm ürünler mevcut olmayabilir. Örneğin, Multitasking iPhone 3GS, iPhone 4, üçüncü nesil iPod touch (32GB veya 64GB ile geç 2009 model) veya sonrası gerekir.

* My iPhone özelliği iPhone 4, iPad veya yeni iPod touch (4. nesil) için kullanılabilir bul ücretsiz.

Apple OS X, iLife, iWork ve profesyonel bir yazılım ile birlikte Mac, dünyanın en iyi kişisel bilgisayar, tasarımlar. Apple, iPod ve iTunes online mağaza ile dijital müzik devrimi olur. Elma ve onun devrimci iPhone ve App Store ile cep telefonu yeniden keşfediyor yeni mobil medya ve bilgi işlem cihazları geleceği tanımlarken onun büyülü iPad tanıttı.
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet bu akşam 4.2 yayınlanıyormuş İnşallah çıkar şu unlock ta kurtuluruz..
 
cmlkrc

cmlkrc

Üye
inş. hadi hayırlısı 70 gün oldu herhalde....
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ne yetmişi 8 Eylül'dü galiba 3,5 ay nerdeyse..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt