iOS 11.3 Beta 4 bu gece indirilmeye sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
iOS 11.3 Beta 4 bu gece indirilmeye sunuldu!


Akıllı telefon sektörünün en önemli üreticileri arasında yer alan Apple firması, tüketicilerin büyük bir merakla beklediği iOS 11.3 sürümünün 4. geliştirici sürümünü bugün itibariyle indirilmeye sundu.



Güncelleme de ilk etapta genel anlamda performans artışı ile kritik güvenlik açıklarının giderilmesi için hummalı bir çalışma gerçekleştirilirken, tam anlamıyla güncellemeyle birlikte bir önemli özelliğin gelmediğini söyleyebiliriz.



Bir önceki beta sürümü ile birlikte işletim sistemine aslan, ayı, ejderha ve kuru kafa olmak üzere 4 farklı Animoji eklenilirken, böylelikle iOS 11.3 işletim sistemiyle birlikte gelecek olan 16 farklı animojiyi görmüş oldu. Ayrıca güncellemeyle gelecek olan Batarya sağlığı isimli uygulama üzerinden bataryanızın sağlığını kolayca kontrol edebilmeniz ve yeni bataryaya ihtiyacınız olup olmadığı hakkında detaylı bir şekilde görüntülemeniz sağlanıyor.



İşletim sisteminde geliştirilen arttırılmış gerçeklik kiti ile birlikte kapı yada duvar gibi dikey yüzeylerde kolayca tanınabilecekken, bu sayede daha profesyonel şekilde objeler yerleştirebilmeniz sağlanıyor. iPhone'lardaki kamera uygulaması artık AR modunda yüzde 50 daha iyi çözünürlük sunabilecekken, daha iyi odaklamaya sahip olarak karşımıza çıkıyor.



iOS 11.3 beta 4 nasıl yüklenir?
Bu işletim sisteminin altıncı betasını telefonunuza yüklemek istiyorsanız Apple Geliştirici Programı'na kayıt yaptırmanız ve daha sonra tıpkı güncelleme yapar gibi bu sürüme ulaşmanıza imkan tanınıyor.

iOS 11.3 beta 4 hangi cihazlara yüklenebilir?
iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone SE, iPad Pro 9.7, iPad Pro 10.5, iPad Pro 12.9, iPad 9.7, iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2 ve iPod Touch (6. nesil) modelleri bu güncellemeyi kolaylıkla cep telefonlarına yükleyebilir.
 


Üst Alt