İntihar etmeli miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
Sen bu dünyadan alacağını almışın Sn. Kabuk. Koltuk sevdasını bırak. Kabuğundan çık. İntihar et. Gençlerin önünü aç.
 


Nef'i

Nef'i

Üye
İntihar et demiyorum ama lanet olası bu dünyada herkez çıkar peşinde sosyal falan olmaya çalışma,en yakın arkadaşın bile sırtından bıçaklar seni.
En yakın arkadaşın bile birgün unutacak seni emin ol
:yagmur:
 
Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Tabikii intihar etmelisin :D
 
_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Dinine Bağlı Ol yeter
 
uribaju

uribaju

Üye
aynen dinine bagli olursan herseyin ustesinden gelirsin . rahat ol ve girisken ol ..
 
TheCower

TheCower

Üye
Arkadaşım bir de şu yönden bak sen intihar edersen foruma böyle saçma sapan şeyleri kim yazacak? Yaşamak çok güzel. :oke:
 
mangdaşire

mangdaşire

Üye
ulee konu hortlamış :D intihar edeceksen en saglamı kafanı monitöre vura vura intihar et :ehe
 
ismail

ismail

Üye
merhaba arkadaşlar. sizlere kişiliğim ve hastalığım hakkında bir şeyler yazmak istiyorum. ben asosyal biriyim ve bu durumdan dolayı çok rahatsızım. insanlarla muhabbet edemiyor, onlarla konuşmakta zorluk çekiyorum. kendimi insanlardan yüksek görüyorum. her şey bana mantıksız geliyor. insanların birbirine bir şeyler anlatması bana zaman kaybı, boş işlerin olduğunu gösteriyor. fakat 1-2 tane en samimi olduğum arkadaşlarımın yanında rahat oluyorum. onlarla konuşurken, gülüşürken bazen insanları seviyor, aslında onların benimle eşit bir varlık olduğunu görüyorum. belki de bu çelişki beni doğruya götürmüyor. belki de mantık ve duygusallık arasında kalıyorum. telefon rehberimde sadece 3-5 kişi kayıtlı. aslında ben bilgili biri değilim. evet, değilim. çünkü topluluk içinde sohbet edecek bilgi birikimim, madenim yok. insanlara sap sap bakmaktan bıktım. onlar güldüğünde, başımı eğmekten bıktım. ailem benimle ilgilenmiyor. odam benim için bir cennet haline geldi. odamın balkonu var fakat ben o balkonun kapısını çok az açmışımdır. balkona çıktığımda insanların bana tip tip bakmasından, en ufak hatamda benimle dalga geçeceklerinden, beni sürekli izleyeceklerinden korkuyorum. belki de intihar benim için iyi olacak. ama bunu yapmak çok zor. çünkü arkamda sevdiklerimin olduğunu hissediyorum. evet, arkamda sevdiklerimin olduğunu hissediyorum. onlar beni seviyor. benim bu dünyada yaşamamı, nefes almamı istiyorlar. onları üzemem. onlara bu ızdırabı yaşatamam. belki de intihar edersem kendime acı çektirmekten, işkence ettirmekten kurtaracağım. sizce ne yapmalıyım? iyi geceler.
çok etkilyelici
 
Yunkaai

Yunkaai

Üye
Lan olum hortlatmayın ya :( sazan gibi 6 sayfa okudum sonradan hort olduğunu anladım
 
ismail

ismail

Üye
6 sayfa mı?
Bende 5 sayfa tamamı :allalla:
 
Yunkaai

Yunkaai

Üye
Bende 10 :D
 

_atomcu_

Üye
Sen delirdinmi
 

_atomcu_

Üye
konuyu aadeeim
 
ismail

ismail

Üye
olsun ben alındım :(
Benden özür dillemelisin somuru: :d:

(şaka yapıyorum sorun çıkcaksa aramızda yapmamm)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt