Interstellar’ın Orijinal Sonu Ortaya Çıktı !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
Interstellar’ın Orijinal Sonu Ortaya Çıktı !!!
Interstellar filminin senaryosunu hazırlayan Jonathan Nolan ile yapılan röportaj sırasında, filmin daha farklı bir sonu olduğu ortaya çıktı. Elbette senaryo yazım aşamasında, filmlerin senaryoları birçok kez değişikliğe uğrayabiliyor. Ancak Interstellar’ın orijinal sonu oldukça karanlıkmış.

Geçtiğimiz sonbaharda vizyona giriş yapan Interstellar, oldukça farklı bir bilimkurgu hikayesi anlatmıştı. Nolan kardeşlerin çalışması, Akademi Ödülleri’nde birçok dalda aday gösterilmesine rağmen sadece 1 tane Oscar heykelciliği ile ödüllendirilmişti.

Interstellar’ın yazarı Jonathan Nolan ve filmin bilim danışmanı Kip Thorne ile yapılan bir röportaj sırasında, filmin orijinal sonu açıklandı. Nolan’ın yazdığı son bir Hollywood filmi için oldukça karanlık kalıyor.

Hikayeye göre filmin mutlu bir sonu yok. Eğer filmi izlemediyseniz bu noktadan sonra Spoiler içereceği konusunda uyarımızı da geçelim.




Orijinal senaryoya göre geçmişe mesaj göndermeye çalışan Cooper, Einstein-Rosen köprüsünün yıkılmasıyla ölüyor. Yani tesseract, zamanı değiştirme ve eve dönüş gibi filmin sonunu süsleyen olayların hiç biri yok. Filmin orijinal sonu uzayın kendisi kadar karanlık.

Cooper’ın solucan deliği içerisinde ölünce, haliyle kızı Murphy ile de buluşamıyor. Murphy insanları kurtaracak denklemleri çözüp kahraman olamıyor. Ve film bitiyor.

Oldukça karanlık değil mi? Filmin sonu şu anki haliyle bile kafalarda fazlasıyla soru işareti bırakıyor. Orijinal senaryo kullanılsaydı, çoğu izleyicinin kafasının içinin çamaşır makinesine dönme ihtimali daha yüksek sanırım.
 


0MG90

0MG90

Üye
Yani insan ırkı bitecekti. Toz içerisinde ölüp gideceklerdi.
Çokta karmaşık değil. Bence değiştirilen son daha karmaşık.
 
Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
The Pancar

The Pancar

Üye
bu daha basitmiş
 

Benzer Konular

Cevap
5
Görüntüleme
1K
zombaka
tragedie
Cevap
15
Görüntüleme
15K
tragedie
jackjack
Cevap
4
Görüntüleme
22K
-LiveYourLife-


Üst Alt