İnternetten Video İzleme Sorunu Videolu

Konu Sahibi

Hocam bunun farkındayım zaten.Arkadaşta DailyMotion v.b büyük sitelerdeki videoları çatır çatır açarken bende açmıyor.Onun çektiği video'da var.Zaten bana DailyMotion ve 1-2 tane daha bunun gibi büyük siteyi açsa yeter büyük bir beklenti içerisinde değilim.Onda açarken bende açmamasının sebeplerini tartışıyorduk.

V/RS

Üye
Benim c6-01 imde açıyor yalnız cepnetin verdiği hız ile ne kadar zamanda açtığımı ben bilirim

Konu Sahibi
Bende de cepnet var o ayrı ama şuan Wi-Fi açık yani internet gayet hızlı.1 şey isteyeceğim sakıncası yoksa.Sende hangi sitelerdeki videoları açıyor yazarsan bende bir deneyeyim.

V/RS

Üye
Bende de cepnet var o ayrı ama şuan Wi-Fi açık yani internet gayet hızlı.1 şey isteyeceğim sakıncası yoksa.Sende hangi sitelerdeki videoları açıyor yazarsan bende bir deneyeyim.

ben de sen açamıyosun diye dailymotion u denemiştim ama şu ana kadar denediğim her siteyi açtı açmaz dediğim bir şey sitesi vardı onuda açtı

ben de sen açamıyosun diye dailymotion u denemiştim ama şu ana kadar denediğim her siteyi açtı açmaz dediğim bir şey sitesi vardı onuda açtı

Kardeş şey sitelerini Hd seyretmek istersen mesaj at cok saglam linkim var ve üyelik Senı senden alır bro öle diyem xD

Konu Sahibi
Konuyu saptırmasak Ama özele gelirsen HD siteler bol.Çoğu rusça ama google translate sağolsun.Neyse konuya dönelim ben şimdi kafamı nerelere vurayım.Sizde bulunan operanın linkini atar mısınız.Belki ben inatla eski sürümü indiriyorumdur.

Bakim bir arşivime varmı

Şey siteside senınkıne benzemez bro bu dünyanın en iyi sitesi bende

Konu Sahibi
Ben ne iyi siteler gördüm neyse konu kapanmadan değiştirelim olayı.Arşivinden gelicek olumlu sonuçları bekliyorum.

[alikan]

Üye
Bu sorun o kadar aptalca bir sorun ki bu Flash Player le alakalı ama çok saçma bir sorun. çünkü bi film sitesinde açtığı bi filmi sonra yine denediğimde bu hatayı alabiliyorum yani ne alaka bende anlayamıyorum bunu. Bazen böyle kafasına göre yapıyor açtığı filmleride açmıyor bu şekil.

Tepkiler: iatis
    Konu Sahibi

İşte bende telefonu aldığımdan beri 1 kere bile açmıyor sorun o

Konu Sahibi
Yok kardeşim olmuyor.Yine de saol

admin bana acil n95 için internette videoları açmak için internet programı yada flash player sertifikası geçmiş olmasn

abi adam admin yazmış napıyonuz siz burda ya ?

----------Eklendi 24.03.2012 @ 00:00:09 ---------- Yazıldı 23.03.2012 @ 23:59:40 ----------

bu arada sen de fazla zorlama bence aç ovi mağazadan programını indir çatır çatır izle