İnternetten Telefon Almayı Öneriyormusnuz ? düşünceleriniz nelerdir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Emil_Ceferli

Üye
arkadaslar guvenilir site gibi guvenilir satici da bulmak gerek;) siteyle is bitmiyor yani. bu konuda yardim isteyen varsa yardim edebilirim ;)

cengizx1

cengizx1

Üye
arkadasım bana sorarsan ınternetten telefon bılgısayar bıgı seyler alma bozulduktan sonra cok kosturursun benden soylemesı

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Kardeş oo kadar para vercen aklın varsa netten alma git elinde al nerden bılıon oo telefon kargoyla gelırken sallanıp düşmedigni veya icini acıp kurcalamdıklarını :)

betoner

betoner

Üye
hepsiburada dan telefonumu alalı 1 seneyi geçti. Hiçbir sorun yaşamadım. Birçok ürün aldım. Halen ucuz bulduğum ürünleri almaktayım. 2010 yılında da 3D monitör aldım. Halen sorunsuz kullanmaktayım.

erbaaliyilmaz60

erbaaliyilmaz60

Üye
Şimdiye kadar internet üzerinden birçok ürün aldım. (laptoplar, tablet pc, cep telefonları, kablo, çamaşır makinleri, ütü, projeksiyon cihazları, saatler, harici harddiskler, usb bellekler vs. aklıma bu kadar geldi:) Hiçbirirnde sorun yaşamadım. Bu aldıklarımı da hatırlamadığım bir sürü online internet alışveriş sitesinden yaptım. Yani şu güvenli bu değil diye isim söylememe gerek yok. Bi arkadaşın dediği gibi sanayi ve ticaret bakanlığı izni olan ve güvenlik sistemi olan(rapidssl vb.) sitelerden alışveiş yapabilirsin.
Cep telefonları için söyleyeceklerim ise
1-Paralel ithalat ürün alma (telefon arızalanınca Türkiye'de muhatap bulamazsın) ve bu ürünler bundan çok ucuzdur.
2-KVK, Genpa, Başarı, Telpa güvencesi, garantisi varsa gönül rahatlığıyla al (Telefon arızasında en yakın servise bedava gönderebilirsin kargoyla-denenmiştir-)
3-Telefonu kargo görevlisinden alırken kutuyu açıp kontrol et. Herhangi bir kırık, çizik, ezik, yanlış ürün kısaca istenmeyen durumu tutanak altına aldığın zaman teslim almadan geri gönderim yaparsın. Kısa bir zaman sonra yeni ürün gönderilmek zorunda.

saygılarımla...

Dostnametr

Üye
hepsiburada ebay'in turkiye subesi. tabii ki guvenilir. ben bu gune kadar ebaydan 100'e yakin telefon aldim satdim. magaza acicam neredeyse :D toplamda bu gune kadar 400 onlayn alisveris yaptim ;)

ebay ile hb arasinda bir bag yok.
Ebay gittigidiyor ile ortakti sonra komple gg yi satin aldi suan gg ebay in.

Hepsiburadaya gelirsek nokianin dunyadaki 4 yetkili online magazasindan birisi.
Yani nokia shop neyse hb artik o.Nokia ya bagli cunku online shop u.

Emil_Ceferli

Üye
ebay ile hb arasinda bir bag yok.
Ebay gittigidiyor ile ortakti sonra komple gg yi satin aldi suan gg ebay in.

Hepsiburadaya gelirsek nokianin dunyadaki 4 yetkili online magazasindan birisi.
Yani nokia shop neyse hb artik o.Nokia ya bagli cunku online shop u.

pardon ya. Ben gittigidiyoru kasdetmisdim. Dikkat etmemisim :D tamam ;)

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Bencde hepsi burada güvenli

groupertekin

Üye
Teknoloji manyağı birisiyim interneti çok iyi kullanırım vs yani geri kafalı değilimdir ama internetten hiç bir zaman elektronik ürün almam ne kadar ünlü site olursa olsun,sonuçta babamın sitesi değil :D

minimalist

Üye
hepsiburada ebay'in turkiye subesi. tabii ki guvenilir. ben bu gune kadar ebaydan 100'e yakin telefon aldim satdim. magaza acicam neredeyse :D toplamda bu gune kadar 400 onlayn alisveris yaptim ;)

nicki niz nedir? Bende diyorumki yurtdışından cep telefonu 1 en fazla 2 gelir 3 cüde ya çalınır yada gümrük el koyar. +100 satıcılar ABd eyaletleri dışına göndermez gönderse bile pahalı satar . ABD liler sıkıntıya girmez neden adam satmak istemez diye sorar gibisiniz? Şimdi adam posta ile gönderdi mecbur sigortalı gönderecek yoksa kimvurduya gider hiçbir hak iddia edemessin sonra ürün gümrükte inceleniyor ve seni gümrüğe çağarıp gözünün önünde paketi açıyorlar ve cep olunca direk geri sonra sen dispute veya negatif feedback bırakıyorsun adamda bu riske girmiyor. Nerden biliyorum ? Geçen sene tam 500 tl m uçtu da oradan...

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
hepsi buardan 2 yıldır alışveriş ediyorum gayet güvenilir bir site ama onun harici gitti gidiyor v.b siteleri kesinlikle önermiyorum yediğim kazıkların haddi hesabı yok

Üst Alt