Şimdiye kadar internet üzerinden birçok ürün aldım. (laptoplar, tablet pc, cep telefonları, kablo, çamaşır makinleri, ütü, projeksiyon cihazları, saatler, harici harddiskler, usb bellekler vs. aklıma bu kadar geldi

Hiçbirirnde sorun yaşamadım. Bu aldıklarımı da hatırlamadığım bir sürü online internet alışveriş sitesinden yaptım. Yani şu güvenli bu değil diye isim söylememe gerek yok. Bi arkadaşın dediği gibi sanayi ve ticaret bakanlığı izni olan ve güvenlik sistemi olan(rapidssl vb.) sitelerden alışveiş yapabilirsin.
Cep telefonları için söyleyeceklerim ise
1-Paralel ithalat ürün alma (telefon arızalanınca Türkiye'de muhatap bulamazsın) ve bu ürünler bundan çok ucuzdur.
2-KVK, Genpa, Başarı, Telpa güvencesi, garantisi varsa gönül rahatlığıyla al (Telefon arızasında en yakın servise bedava gönderebilirsin kargoyla-denenmiştir-)
3-Telefonu kargo görevlisinden alırken kutuyu açıp kontrol et. Herhangi bir kırık, çizik, ezik, yanlış ürün kısaca istenmeyen durumu tutanak altına aldığın zaman teslim almadan geri gönderim yaparsın. Kısa bir zaman sonra yeni ürün gönderilmek zorunda.
saygılarımla...