İnternetten Telefon Almayı Öneriyormusnuz ? düşünceleriniz nelerdir ?

Sponsorlu Bağlantılar

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
İnternetten Telefon Almayı Öneriyormusnuz ? düşünceleriniz nelerdir ?
arkadaşlar burda ki tecrübeli ve deneyimli arkadaşlara özelikle yöneltiyorum soruyu. sizce inernetten yapılan alışveriş ne kadar güvenli olur. bir nokia shoptan almış kadar olur mu? ne diyorsunuz bu konu hakkında. hepsi burada.com dan N9 almayı düşünüyorum da. sizinde düşüncelerinize danışmak istedim ?

aleranol

aleranol

Üye
lumia 800 de güzel bi cihaz bence işlemci felan benzerdi yanlış hatırlamıyorsam bi ekran var :D ama alırsan deneyimlerini banada aktar bende alabilirim :D

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
lumia 800 de güzel bi cihaz bence işlemci felan benzerdi yanlış hatırlamıyorsam bi ekran var :D ama alırsan deneyimlerini banada aktar bende alabilirim :D

şu an 100 tl daha ucuz Hepsiburada.com da N9. ama riske girmek istemyiorum. sanırım biraz daha bekliyip NOKİA SHOP'tan alacam. daha güvenilir diye düşünüyorum. lumia 800 ile tasarımdan tut görünüşüne kadar tıpa tıp aynılar ikiz kardeş gibiler her şey aynı ama lumia 800 arayüzünü iğrenç buluyorum :hih:

Türe

Türe

Üye
ben önermiyorum şahsen çoğu zaman sorun yaşanabiliyor her zaman olmasa da

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
ben önermiyorum şahsen çoğu zaman sorun yaşanabiliyor her zaman olmasa da
evet katılıyorum size. bir kaç güvenilir site var gerisi boş zaten de. sanırım hepsiburada. güvenilir bir site :(

CHARISMATIC1903

Üye
hepsi buradadan 2 tane tel aldım guvenılırdır.

meme4

meme4

Üye
arkadaşlar burda ki tecrübeli ve deneyimli arkadaşlara özelikle yöneltiyorum soruyu. sizce inernetten yapılan alışveriş ne kadar güvenli olur. bir nokia shoptan almış kadar olur mu? ne diyorsunuz bu konu hakkında. hepsi burada.com dan N9 almayı düşünüyorum da. sizinde düşüncelerinize danışmak istedim ?
önermem insan görcek begencek karıştırcak bakcak etcek test etcek her yerini kurcalayacak saglamlıgına bakcak ayıplımı degil mi anlayacak alacak bence ama internetten alırsan kargo görevlisi ürünü açtırır telefonu çıkartırsın çalıştırırsın hayırlı olsun der gider :D 100 tl fazla ver kaliteli al ama ben sigorta da yaptırcam dersen gönül rahatlıgıyla internettende alabilirsin bozuk çıkınca sigorta degiştirir

ЯReiS

ЯReiS

Üye
Ben 4 telefon aldim internetten sorun olmadi..(ben moskovadan aldim) ama sunu bilmenizde fayda var nette ucuz olur cunku urun kodu degisik oluyor kacak gibi bi sey oluyor yani..garantisi var ama satan firma kendi garantisi orjinal nokia ninki degil..ben alsam gene alirim bi sorun yok..zaten telefon bozulmaya firsat kalamadan nokia yeni bi tane cikariyor..

Emil_Ceferli

Üye
hepsiburada ebay'in turkiye subesi. tabii ki guvenilir. ben bu gune kadar ebaydan 100'e yakin telefon aldim satdim. magaza acicam neredeyse :D toplamda bu gune kadar 400 onlayn alisveris yaptim ;)

hakan_710

hakan_710

Üye
her siteye güven olmaz fakat hepsiburda.com dan alabilirsin. yanlış hatırlamıyosam hepsiburada nokia nın online bayisi gibi bişeydi yani nokia shoptan almakla hiçbir fark yok.

canavar264

canavar264

Üye
Kendimin ve eşimin şu anki telefonlarımızı(C6 01 ve 5800 XM.), bundan öncekileri(samsung E250, N73 ME.) internet üzerinden aldım, hiç bir sorun çıkmadı.
Tabiki güvenilir sitelerden alışveriş yapmak lazım,
Bu telefonların hepsinide ereyon sitesinden aldım,
Diğerlerine göre daha uygundu...

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler yorumlarınız için ama nokia shoptan almaya karar verdim hem 20 dakikalık mesafe sorun oldumu gidip gösteririm telefonu

greenmile

greenmile

Üye
ben hep netten alıyorum,sıfır ve güvenilir sitelerden alırsan sorun olmaz.Sonuçta bayiideki de aynı malı satıyor

esatgelmedi

Üye
ben hepsiburadadan aldim n8 bir yildan fazla oldu problem yok maasallah

lewent2020

lewent2020

Üye
Nokia.AŞ garantisi varsa hiçbir sıkıntı olmaz arkadaşım.Paralel ithalat yazıyorsa alma sakın.Ayrıca netten satış yapan firmalara güvenmemek diye birşey olamaz,sanayi veticaretbakanlığı izini olmayan siteler zaten satış yapamazlar.gönül rahatlığıyla herhangi bir sitedende alışveriş yapabilirsin. ----------Eklendi @ 18:27:05 ---------- Yazıldı @ 18:24:22 ----------
teşekkürler yorumlarınız için ama nokia shoptan almaya karar verdim hem 20 dakikalık mesafe sorun oldumu gidip gösteririm telefonu
dediğim gibi Nokia a.ş. garantisi varsa,netten aldığın cihazıda 20 dakikalık mesafedeki Nokia Shop'a görütüp teknik servisine gösterebilirsin.Nokia,Nokia A.Ş. yazan tüm cihazlara teknik servis hizmeti verme sorumluluğunu almıştır.boşuna 100-200 tl fazla vermene gerek yok bence;)

catdog136

catdog136

Üye
Hepsiburada son zamanlarda çok bozdu. Telefona tedarik sürecinde diyecek sana 1 ay göndermiyecek.. Hızlıal.com güvenilirdir. En azından malları stokta tutuyorlar..

polluxea♪

polluxea♪

Üye
git mağazadan al internetten alınmaaz telefon :oku

iihhssaann11

iihhssaann11

Üye
ben olsam internetten almam öyle gider görür alırım ne olur ne olmaz + n9 yerine lumia 800 alsana daha iyi :D

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
ben olsam internetten almam öyle gider görür alırım ne olur ne olmaz + n9 yerine lumia 800 alsana daha iyi :D

yukarda da belirttiğim gibi lumia 800 arayüzü hiç hoşuma gitmiyor

----------Eklendi @ 18:45:56 ---------- Yazıldı @ 18:45:37 ----------

polluxea♪;4209820' Alıntı:
git mağazadan al internetten alınmaaz telefon :oku

öyle yapacam sanırım

----------Eklendi @ 18:47:07 ---------- Yazıldı @ 18:45:56 ----------

Nokia.AŞ garantisi varsa hiçbir sıkıntı olmaz arkadaşım.Paralel ithalat yazıyorsa alma sakın.Ayrıca netten satış yapan firmalara güvenmemek diye birşey olamaz,sanayi veticaretbakanlığı izini olmayan siteler zaten satış yapamazlar.gönül rahatlığıyla herhangi bir sitedende alışveriş yapabilirsin. ----------Eklendi @ 18:27:05 ---------- Yazıldı @ 18:24:22 ---------- dediğim gibi Nokia a.ş. garantisi varsa,netten aldığın cihazıda 20 dakikalık mesafedeki Nokia Shop'a görütüp teknik servisine gösterebilirsin.Nokia,Nokia A.Ş. yazan tüm cihazlara teknik servis hizmeti verme sorumluluğunu almıştır.boşuna 100-200 tl fazla vermene gerek yok bence;)

evet 100-200 lira fazla vermek zoruma gidiyor ama herşeye rağmen mağzadan almak daha doğru olur hem cihaz kutunun içinden sorunlu gelir filan sonra bir sürü tantana

----------Eklendi @ 18:52:26 ---------- Yazıldı @ 18:47:07 ----------

ayrıca arkadaşlar piyasada ki en ucuz fiyata N9 bu sitede . gerçekten inanılmaz ucuz yani 300 tl fark ediyor hemen hemen. acaba bu site güvenilir mi ? :hmmm

Üst Alt