İnternetteki Upload Siteleri(Dosya Eklemek İsteyen Üyeler İçeri)

Sponsorlu Bağlantılar

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye

bunlar var.

Corch08

Üye
uda yazarsan iyi olur tek uploadda 11 alternatif veriyor :)

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Sağol Salih

maxilife

maxilife

Üye
Uploadic var dosyalar son indirmeden 30 günde siliniyor. Ama en güzel yanı birkaç kilobaytlık dosyaların bile indirmesini sayıyor Bonus dosya filan uğraştırmıyor.

Freksahre de 5 ila 1024 mb dosya yüklenebiliyor. Size tam 3000 GB yer sunuyor. İndirirken 60 sn bekletiyor ve sonraki ind için sadece 10 dk bekletiyor. Piyasada bildiğim kadarıyla en çok kazandıran da bu site (1000 ind=3 euro=7,5 TL) ama kimse pek bilmiyor. Ayrıntılı bilgi için bakabilirsiniz.

forcerecon

forcerecon

Üye
Türkiye'nin İlk Mobil Upload sitesini unutmuşsunuz :) 15 MB Anlık Dosya upload limiti.Limitlendirilmemiş disk alanı.Direkt link,dosya ismi değiştirme,remote/url dosya upload,dosya şifreleme imkanı ve daha fazlası.Üstelik tüm üyeler ücretsiz ve eşit !

muqiwara

muqiwara

Üye
Güzel Paylaşım Teşekkürler.

askci74

askci74

Üye
Güzel bilgi saol.
ama var onda indirme limitsiz ve link asla ölmüyor + mp3 ve java dosyalrını isterseniz kendi ekranında oynatıyor.Özellikle mp3leri oynatması çok iyi sanki hddsi yanımda taşıyorum.

4shared süper bende kullanıyorum müzik arşivim orada mobildende rahat ulaşıyorum ama sitenin kapatılacağından korkuyorum

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
Çok sağol. İşime çok yaradı. Teşekkürler.

Legendary.

Legendary.

Üye
Kralsın kardeşim :) ilk paylaşımımı senin sayende yapmaya çalışıcam :D

holamate

Üye
url den upload kabul eden sitelerde var, url veya ftp den direk upload, directmirror.com gibi üye olursanız hotfile da yapıyor ama sanırım rapid artık desteklemiyor

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
teşekkürler :oke:

AndrOmer

AndrOmer

Üye
Arkadaslar internete telefondan nasıl dosya koyabilirim bilen varmı acil de :banghead:

47MaDo47

47MaDo47

Üye
Tesekkürler eline saglık

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
güzel :)

Who_knoxer

Who_knoxer

Üye
teşekkürlerteşekkürlerteşekkürlerteşekkürler

nebiozkanyilmaz

Üye
Ben uzun zamandır Hizliresimupload.com sitesini kullanıyorum.
Hem hızlı hem linkler çok sade bir şekilde veriliyor.
Bence sizde bir bakın...

KaptanSaMSuN

KaptanSaMSuN

Üye
Sagol kardes

Üst Alt