İnternette tanıştığı gençle kaçtıktan sonra evine dönen Tuğçe pişmanlığını anlattı...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D3N1Z

D3N1Z

Üye
ahmet sana mi kacdi kiz ne sanki karsidaki adami savunuyorsun gibi =)

adam o kadar ser.. olmasaydi kizi orayi cagirip 13 yasindaki bi kizin pisikolojisinin bozulmasina en buyuk katkida bulunmazdi

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bana kaçmadı tabiki Deniz. Neyse ben söyliyeceklerimi söyledim konu da. Siz yorumlara devam edebilirsiniz :oke:

karides

Üye
Anlaşılan Van'ın görüşünü değiştiremeyeceğiz arkadaşlar. Ancak unutulmaması gereken bir nokta var ki, herkes zaten bunun farkında. O da 13 yaşında bir kız çocuğunun eyleminden bahsediyor oluşumuz! 13 yaşındaki bir çocuğun eyleminin altında kendi kişiliğini sorumlu göstermek, yapılması gereken en son iştir ve sadece kolaya kaçmaktan ibarettir. 13 yaşındaki çocuğun eyleminden bizzat ailesi ve yaşadığı çevre sorumludur. Tüm bunları sorguladıktan sonra çocuğa dönüp bakmak gerekir. Burada sıcak koltuğunuza oturup çayınızı yudumlarken, şunu düşünmenizi istiyorum; acaba ben 13 yaşında iken çocuk esirgeme kurumunda kalıyor olsa idim yine şu an burada olacak mıydım? Bu sorunun cevabına göre ailenin ve çevrenin çocuk üzerindeki etkisini daha iyi tartabileceğinizi düşünüyorum.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Çocuk esirgeme kurumundan mı kaçmış ki? Ben ailesinin yanından diye biliyorum :oke:

karides

Üye
Sadece benimki bir örnekti, ailenin ve çevrenin çocuk üzerindeki etkisi hakkında. Sen çocuk esirgeme kurumu demezsin de son derece ilgisiz bir aile veya sabıkalı bir aileyi tasavvur edebilirsin.

mservank

mservank

Üye
evet ailesinin yanından kaçmoş ama arkdaşının bilgisayarından konuşmuş sabıkalı ile ama aklı inş. başında gelmiştir polis olmak istiyormuş inş olur uzmanlarda uyarmış evde anne baba bilgisayar bilmiyorsa kesinlikle bilgisayaar almayın:nono:

c3r3n

c3r3n

Üye
bu konuda neden süreklı kız cocuğu suclanıyor kı?dıkkat edersenız cocuğu dıyorum 13 yasında herkes saftı.her yas 1 akıl öğretıyor.saftı derken temız dusunce anlamında söyledım.kımın 13 yasında ewlenme gibi bı fıkrı olabılır kı?ona basta ilgi göstermeyen ailesinin kendınden yasça büyük chat yaptığı adamın hıc mı sucu yok?hem ne demek inşallah birseyler yasamıstır! diyen arkadasım aynı sey senın kız kardesının basına gelseydı acaba aynı kelımelerı kullanabılırmıydın (ki hiç sanmıyorum) bılemıyorum ama her ınsan hata yapabılır.önemlı olan bunun farkına warmaktır we telafı etmektır.yazık olmus.sızlerınde dediği gibi ruh salığı sıfırdır.sımdı kım bu kızdan dığer ınsanlara kim güwen bekleyebılır kı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...