İnternette tanıştığı gençle kaçtıktan sonra evine dönen Tuğçe pişmanlığını anlattı...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The_Punisher

The_Punisher

Üye
    Konu Sahibi
İnternette tanıştığı gençle kaçtıktan sonra evine dönen Tuğçe pişmanlığını anlattı...

Balıkesir'de internette chat yaparken tanıştığı G.A (18) ile anlaşıp ailesini terk ederek Mardin'e kaçan Tuğçe Ş. (13), yaşadıklarından dolayı çok pişman olduğunu söyledi. Göçmen Konutları'nda ikamet eden Şenol-Kadriye Ş. çiftinin 2 çocuğundan biri olan Tuğce Ş., "Pişmanım. Ben oraya gitmeyi aslında düşünmüyordum. G.A. oraların bana çok güzel olduğunu anlattı. Ama gidince bambaşka bir dünya gördüm" dedi.

Küçük kız, "MSN'deki insanlar çoğunlukla yalan söylüyor. Ben bunu yaşadım. Lütfen tanımadığınız insanlarla chat yapmayın" diyerek yaşıtlarına tavsiyede bulundu. Anne Kadriye Ş. ise evladının yanında olması nedeniyle çok mutlu olduğunu söyledi.

Takvim

The_Punisher

The_Punisher

Üye
    Konu Sahibi
13 yaşındaki bir kızın yaptıklarına bakın aileler uyumayın uyumayın :nono:

omayra

Üye
Çocuk olunca evdeki bilgisayarları ne yapcaz tocacım, burdan sana sesleniyorumm ?? Hee?? Ne yapacazz???

SelmanTE

SelmanTE

Üye
ben diğer topicte söyleyeceğimi söledim :off:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
İnşallah cinsel manada bazı zararlar görmüştür. Tüm içtenliğimle inşallah diyorum. Akıllanması açısından :oke:

M@xWeL

Üye
ναη_нσιנ∂σηк;454373' Alıntı:
İnşallah cinsel manada bazı zararlar görmüştür. Tüm içtenliğimle inşallah diyorum. Akıllanması açısından :oke:

Bu nasıl dua. Yoksa ben mi yanlış algıladım ?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Doğru anladın. Akıllanmış olması için. 1 Musibet 1000 nasihattan iyidir. Eğer nasihatlarla geçiştirirse işi 13'ünde bunu yapan 18 olmadan tekrar kaçar zaten. :oke:

omayra

Üye
İnşallah bir zarar görmemiştir... 13 yaşında bir kıza bu şekilde bir saldırı, ağır cezalık bir suç! Suç ve suçluyu övmek de bir suç, bilginize ;)

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
13 yaşında daha çok küçük.Van ın dediği türde başına bişey geldiyse çok büyük etkiler bırakır onda :nono:

M@xWeL

Üye
İnşallah bir zarar görmemiştir... 13 yaşında bir kıza bu şekilde bir saldırı, ağır cezalık bir suç! Suç ve suçluyu övmek de bir suç, bilginize ;)

Sana katılıyorum :oke:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Giderken aklı neredeydi? :oke:

M@xWeL

Üye
İnsan olduğunu untmamak gerek, her insan hata yapabilir. Şeytanı silmeyin.

POWER

POWER

Üye

:lac::lac::lac:

ouSahin

ouSahin

Üye
böle şeyler kimseye ders olmucak bundan eminim

13 yaşında bir çoçuk ergenlik dönemine bile qirmemiştir...

unutamayacaqı bir anı olarak yanında kaldı
son pişmanlık hiçbişeye yaramaz...

ama yorumladıqımız kız 13 yaşında
yetişkin bir kıza yapılcak yorumları yapmayalım bence..:oke:

Kuzen

Kuzen

Üye

13 yaşındaki bir çocuk için fazla ağır bir temenni olmadı mı?:dry:

The_Punisher

The_Punisher

Üye
    Konu Sahibi
ailelere dikkat demekten başka bir söz yok !!!!!

D3N1Z

D3N1Z

Üye

kizin hayati tam kararirdi akli basina gelmisdir zaten kendi yasitlarina verdigi not'dan anlasiliyor...basina boyle cirkin seyler gelip hayatinin tam kararmasi maf olmasi dah da kotu sonuclar dogurabilirdi..

SelmanTE

SelmanTE

Üye
onun daha 13 yaşında olduğunu unutmamak lazımdır
herşeyi düşünemez, ve kandırmak kolaydır.
bu durumda suçlu; onu bu yaşında netle bu kadar başbaşa bırakan ailedir ;)

Exalans

Exalans

Üye
daha 13 de anlamış

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
18'i geçtikten sonra ne yazık ki ne olacağı bellidir boşuna böyle boş şeyler konuşmaya gerek yok. Kafası olsa yapmazdı kafası olmadığına göre okulu da adam gibi bir şey değildir. O zaman olacağı belli. :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...