Polymath
Üye
İnternette kotayı aşınca artık hız gerçekten düşüyorrr :)
Arkadaş malum biliyorsunuz. 8mb ye kadar net paketleri 50 gb kotalı 50 gbden sonra 1 mb e hız düşüyordu. Aslında benım netimin hızı düşmüyordu. Aslında bir çoğumuzunda düşmüyordu. Her ay 150 gb den aşağı indirmiyordum. Hızın hiç düştüğü görmedim. Artık ttnet altyapıyı iyi düzenlemiş olacak ki 50 gb kotayı aşınca hız artık kesin olarak 1mb ye düşüyor. Sivastayım ve Zonguldaktada aynı durum var. Bazı belki illerde halen 50 gb kotayı aşınca hız düşmüyordur ama artık oyunların 25 gb olduğu bır ortamda artık oyun ındırmek ımkansız gibi birşey oldu. Kahrolsun ttnetttt
Benim merak ettiğim bu durum halen böyle olmayan var mı ? 50 gb kotayı aşınca hızı düşmeyen var mı ?
Birde 55 tl den 60 tl yaptılar ınternetı. Netdısk yuzunden. KArdeşim banane netdiskten adamlar zorla para alıyorlar. Bu nasıl iş ya.
Dünyanın en pahalı ve kalitesiz internetini kullanıyoruz. Buna dur demeliyizzz artıkkk
Benim merak ettiğim bu durum halen böyle olmayan var mı ? 50 gb kotayı aşınca hızı düşmeyen var mı ?

Birde 55 tl den 60 tl yaptılar ınternetı. Netdısk yuzunden. KArdeşim banane netdiskten adamlar zorla para alıyorlar. Bu nasıl iş ya.
Dünyanın en pahalı ve kalitesiz internetini kullanıyoruz. Buna dur demeliyizzz artıkkk