Internette çok mu vakit geçiriyorsun reklam oku para kazan...haşlık çıksın.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adaletcik

Üye
    Konu Sahibi
Internette çok mu vakit geçiriyorsun reklam oku para kazan...haşlık çıksın.
Arkadaşlar benim altıma üye olarak sizde para kazanmaya başlayabilirsiniz.nasıl mı? Ilk önce üyeliğinizi tamamlayın.bilgi vermekten kaçınmayın tamamıyla resmi bi site.sonra mail adresinize gelen reklam mesajlarını okuyarak para kazanın.arkadaşlarınızı davet edin.onların da üye olsunlar,onların okuduğu reklamlardan da para kazanın.en son da puanlarınız birikince vermiş olduğunuz hesap numarasına paranızı yatırsınlar. Bu kadar.......birikmez diye düşünmeyin.facebook ve msn adreslerinizdeki arkadaşlarınızı davet edip üye olmalarını sağlayınca çok feci puan birikiyor.haydi hemen üye olun.sizden ne para ne birşey isteniyor.sadece üye ol arkadaş davet et.zincirleme bir iş unutmaaa...............

AKATLI

AKATLI

Üye
kaç para verio peki

CaRviLLE

Üye
Arkadaşlar benim altıma üye olarak sizde para kazanmaya başlayabilirsiniz.nasıl mı? Ilk önce üyeliğinizi tamamlayın.bilgi vermekten kaçınmayın tamamıyla resmi bi site.sonra mail adresinize gelen reklam mesajlarını okuyarak para kazanın.arkadaşlarınızı davet edin.onların da üye olsunlar,onların okuduğu reklamlardan da para kazanın.en son da puanlarınız birikince vermiş olduğunuz hesap numarasına paranızı yatırsınlar. Bu kadar.......birikmez diye düşünmeyin.facebook ve msn adreslerinizdeki arkadaşlarınızı davet edip üye olmalarını sağlayınca çok feci puan birikiyor.haydi hemen üye olun.sizden ne para ne birşey isteniyor.sadece üye ol arkadaş davet et.zincirleme bir iş unutmaaa...............

hocam selam bende o işle uğraşıyorumda merak ettim kaç üyen var ve ne kadar puanın var vede daha önce hiç para çektinmi? bakalım hangimiz daha ilerideyz :box

komalemdar

Üye
Arkadaşlar uzak durun.Biliyorum o siteyi 5 kuruş etmez :)))

neoorog

neoorog

Üye
Bu tür sitelerden uzak durun arkadaşlar. Başta ilgi geçmek için biraz ödeme yapar, sonra ödemez. ;)

silentwolf

silentwolf

Üye
Internette çok mu vakit geçiriyorsun reklam oku para kazan...haşlık çıksın

türkçe konuşmayı öğren önce haşlık denmez Harçlık denir . birde bu konuşmayla insanları kandırmaya calışmayın yazık size .....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt