Cep telefonuna reklam kabul et, para kazan !

Sponsorlu Bağlantılar

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi

İnternet ve mobil platformda sıra dışı iş fikirlerine yatırım yapmak üzere, Teknoloji Holding bünyesinde geçtiğimiz yıl kurulan Embrio, ilk projesi Süper Teklif’i DataProfil bünyesinde hayata geçirdi.

Embrio’nun web sitesine yapılan 700’e yakın proje başvuru arasından seçilen ve tanıtım mesajları yayınlayan pazarlama platformu "Süper Teklif", üyelerine gördükleri her reklam ya da anketten de para kazandıracak.

İZİNLİ PAZARLAMA PLATFORMU:

"E-mail adresinize veya cep telefonunuza gönderilen tanıtım reklamları ve anketlerinden para kazanılmasını sağlayan izinli pazarlama platformu" olarak konumlanan Süper Teklif’in, Türkiye’deki ilk uygulama olduğunu belirten Embrio Genel Müdürü Hamit Kekeç, şu bilgileri verdi:

"ABD ve Avrupa bunun başarılı olmuş örnekleri var. Süper Teklif’in kendi adını taşıyan internet sitesine üyelik ücretsiz. Süper Teklif üyeleri istediği an üyeliklerini iptal edebilir, mesajları istediği sayı ve sıklıkta alabilir. Üyeler aynı zamanda mesaj almak istemediği reklamveren firmalar ile ilgili sınırlandırma yaparak kendi özgürlük alanlarını korurlar. Süper Teklif’in üye sayısı şu anda 378 bini aştı. Hedefimiz en kısa zamanda 1 milyon üyeye ulaşmaktır."

KAZANCIN YÜZDE 45’İ ÜYELERE:

Süper Teklif’in mail ve SMS gibi birçok farklı kanaldan tanıtım mesajları yayınladığını söyleyen "Süper Teklif bu pazarlama çalışmalarından elde ettiği net kazancın yüzde 45’ini yine üyelerine dağıtacak" dedi. Süper Teklif’in üyelerine para kazandırmayı da amaçlayan bir platform olduğunu vurgulayan Kekeç, şöyle konuştu:

"Web tabanlı izinli pazarlama çalışmaları çerçevesinde üyeler, okudukları ve cevapladıkları her mesajdan puan kazanıyor. Puanı 100 bine ulaşan üye dilerse hesabına 100 YTL yatırılmasını talep edebilir. Üyeler, sadece kendi okudukları ve cevapladıkları mesajlardan puan kazanmakla kalmaz. Kendi davetiyle Süper Teklif’e üye olarak Süper Üye listesinin 1’inci seviyesinde bulunan kişilerin okuduğu ve cevapladığı mesajlardan da, mesajı tıpkı kendi okumuş gibi aynı puanı kazanır. Böylece puanlarını çok hızlı bir şekilde nakde çevirme imkanı bulur."

Teknoloji kullanımındaki hızımız Avrupa’yı geçti

TÜRKİYE’nin teknoloji alanında hızla geliştiğini kaydeden Hamit Kekeç, bu büyümede Avrupa’nın önünde olduğumuzu savundu. Kekeç, yeni neslin bu gelişime hızla uyum sağlarken eski neslin ise adapte olmaya çalıştığına dikkat çekti. "Büyüme rakamları da bu tezimizi destekliyor" diyen Kekeç, şöyle konuştu:

"MSN kullanımında dünya ikincisiyiz. Bizim insanlarımız iletişime açık, iletişim kanallarınızı doğru seçtiğiniz sürece, pazar büyümeye devam edecek. Microsoft Türkiye’de 18 ile 22 milyon arası internet kullanıcısı olduğunu söylüyor. Şu an geniş bant kullanıcı sayısı 2.5 milyon, yıl sonunda 4 milyonu bulmuş olacak. Cep telefonu kullanım rakamları ise ülke nüfusumuza yaklaşmış durumda."

Hürriyet

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
türkler her konuda çok hızlılar yaw:D

UndeRqRo.uNd

Üye
avea bunu zorunlu yaptırıyor vallaha, sıcak hatlara varan reklamlar alıyoruz fakat bize kontör atan yok. :sinir

Exalans

Exalans

Üye
dediği doğru devaölı logo melodi sıcak hat reklamları geliyor ama avea hala zam yapıyor

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Her operatörde buna benzer saçmalıklar var...Ne yapcaz idare edicez

Her hafta bankalardan bi gelir,melodi den ayrı şey gelir...V.s v.s

POWER

POWER

Üye
Sıktılar ama artık ne bu reklam+zam bu nasıl adalet???

POWER

POWER

Üye
Aslında adamlar haksız da değil?niye?Çünkü biz hakkımızı kanunla aramıyoruz ama bol bol isyan ediyoruz...

The_Punisher

The_Punisher

Üye
türkiyede böyle şey olmaz

varhanoguz

varhanoguz

Üye
haklisiniz telefonumda 500 tane mesaj olduu siliyorum yine yine en sonunda silmiyorum duruyo ole :@:agla

targa911

Üye
burası türkiye fazla söze gerek yok

Ozan

Ozan

Admin
Reklam karşılıgında ücreti eğer müşteri kabul ettiyse verebilirler ama onun dısında reklam yayınlanıyorsa operatörün kalitesizligi gibi, avea hattım vardı bence en ekonomik hat hala avea ve hep bunu koruyacak yalnız hergun telefona en az 2 reklam geliyordu, şimdi Tcell var daha bir defa reklam gelmedi

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Nerden alınıyormuş bu reklam benim için sorun değil :)

zartan

zartan

Üye
idare edicez

ergunpipo

Üye
teşekkürler

FurkanBilge

Üye
güzel bi düşünce

fatih findik

Üye