internet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
internet
arkadaşlar telim E63 ve hackli. Bugün ilkkez bu sorunla karşılaştım..
Telefonda internete girecekken durduk yere e yazan şey gidiyo ve üzerinde / olan bi işaret geliyo o zaman ne mesaj gelcek oluyo nede arama sorun ne sizce ??

----------Eklendi @ 23:46:49 ---------- Yazıldı @ 23:30:15 ----------

rom patcher
Free unrar
Xplore
Oupeng6.5mod
Uc browser
İ-sms
Core player
Vox tarck
Speedy go
Yt download
MFm rcN82 proları kurulu sadece bide bugün hard format attım ilk bu sorunları yaşayınca

deforze

Üye
yazılım güncellemesi gerekiyor -> teknik servis

Konu Sahibi
ama ben zaten nokinın sitesinden en yeni sürüme güncelledim acaba dün bi program kurduydum görev yöneticisi falan vardı ordan birsirü şeyi kapattım sonra tel kapandı 1 dakka sonra açıldı ben orda bi halt yemiş olmayayım :S

anlattığın bu olay edge bağlantısında sorun olduğunu gösterir bir ara bende de çok kısa süreli oldu ve gitti daha da olmadı..bu her defasında oluyorsa bağlantı ayarlarında bir sıkıntının var olduğunu gösterir o yüzden ilk iş bağlantı aylarını yenile..

Konu Sahibi
tamam sağolasın mesela 5 ddakka internet oluyo 10 dakka olmuyo sadece 1 gündür böyle..

hmm süreklilik arzediyorsa servise ver

mstf_l

Üye
Hattan olabilir bende de köyde çok oluyor daha iyi çeken bir yerde dene bence

Konu Sahibi
bugün 3g olan bi yerde denedim hiç sorun olmadı eve geldim aynı sorun sürümü pc suiteden tekrar yükledim ama sorun aynı sanırım vodafone buralarda bi halt yiyo

O-Xan

Üye
Sorun hattın'dan büyük ihtimalle. Vodafone müşteri hizmetlerini bir aramanı öneririm.

Bende de mesaj iletilmiyordu, Turkcell hizmetlerini aradım beni Nokia Teknik Servis'e bağladılar, telefon üzerinden bazı kodlar girmemi istedi ve mesajlar eskisinden daha hızlı gidiyordu.

Konu Sahibi
teşekkürler deneyeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...