Odysseus
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hasret çekmeyi ortadan kaldırdığı kesin.
Ne net nede telefon ilişkiyi bozmuyor bence arada km ler varken onu gormek harıka sesını duymak muhtesem sewgıyı yasamaya yardım edıyo bence ama sızı bilmem hasret zor ssey elını tutmak gibi olmasada gözünün içine bakmak gıbı olmasada senı sewıyorum her dılde aynı ben ce ss olsa bile
Allah daim etsin diyeceğiz.
Bence de kişinin sevdiğinin yazdığına, sesine ve hatta görüntüsüne sadece bir tık ötede olmasının yararı zararından kat ve kat fazla. Özellikle araya mesafe girdiğinde.
ben en son ayrıldıgım kız arkadasımdan facebook yuzunden ayrıdlım.. kızın 150 tane arkadası var kızı 3 gun tanıyan 4. gün eklıyor kız da kabul edıyordu... özel gunlerde cekıldıgı fotolar vardı bılırsınız ozel gunlerde cekılen fotolar dekoltelı olur acık olur kısmen.. şimdi madem bunlaar adı ustunde özel fotolar neden genele yayıyorsun herkes goruyor.. sıl dedım sılmedı kapa dedım kapamadı ınatlastı ben de bastım dekmeyı... sms meselesınde ıse yarardan cok zararı var..nasıl mı? kaarsındakıne bıse soyluyorosun belkı de guler bı edayla soylesen alınmayacak ama o ıkı saat dusunuor acaba bu bana laf mı soktu dıye kı sen de aynı durumu yasıorsun.... ılıskıne sanalı sokmayacaksın her şeyın dogalı güzeldır derım ben..
Burada suçlu gerçekten Facebook mu yoksa kız arkadaşın mı? Bu kız gerçek hayatta da 3 gündür konuştuğu insanlarla 4. günde ahbap olup, aile albümünü olur olmadık herkese gösterir miydi? Büyük ihtimal hayır. O halde bu hareketleri sanal alemde rahatlıkla yapabilmesi ve kendi mahremiyetini teşhir etmesi onun bilinçsizliğidir.
Yazıda duyguları ve vurguyu belirtmek zor. O yüzden ben de konuşmayı tercih ederim ama sırf bir sms mesajı yüzünden "seviyorum" diyen iki insanın kavga edeceğini düşünmüyorum.
Sevgi, Saygı ve Güven olduktan sonra değil Facebook, Bill Gates de gelse o ilişkiyi bozamaz.
maşallah diyeceğizBen 8 yıldır telefon, SMS ve MSN ile görüşüyorum.
Hiç aramız bozulmadı.
Haydi bakalım buna ne diyeceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?