İnternet üzerinden ücretsiz sms gönderin sms24 apk

Sponsorlu Bağlantılar

emreli01

emreli01

Üye
hacı ben numarayı yazıp yolla diyorum nie olmuyor detaylıca açıklarmısın ne yapmak gerek msj yollamak için

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Uygulama gayet güzel çalışıyor

mpler

Üye
süper teşekkürler nerde beleş oraya yerleş :)

Betoncu006

Üye
    Konu Sahibi
hacı ben numarayı yazıp yolla diyorum nie olmuyor detaylıca açıklarmısın ne yapmak gerek msj yollamak için
bak olay çok basit
mesajın numarasını en üste başına +9 ekleyip yazıyon
alttaki kutuya mesajı yazıyon
ondan sonra butona tıklıyon
sms was send gibi bi yazı geliyo 5-10 sn sonra sms karşıdakine ulaşıyo ;)

palpolisi

palpolisi

Üye
arkadas bi resim ekleyin virus programi yukledi bende cube u30gt tablet var bende çin malı cin markete girdi indirdi

nike497

Üye
Tskkurler kardes. Sayende sms paketi parasi cepte kaliyor cok saol ;-)

fthakan

fthakan

Üye
uygualama çalışıyor sms gönderdiğin zaman kendi reklamınıda gönderiyor ve farklı bir numara dan geliyor tşk.

detaay

detaay

Üye
Ben denedim fakat mesaj göndermedi ama yinede Teşekkürler paylaşım için ;)

kedi_adam666

Üye
Iyi güzel mesaj atiyorda attigi kisiye birde site hakkinda mesaj atiyor o opmasaydi güzeldi. Ama paylaşım icin saol

MERT3233

MERT3233

Üye
indir linkine tikliyorum googleplay de ki NQ antivirus programi cikiyor opere miniden giriyorum.

onydock

onydock

Üye
gercekten basarılı denemek için bi kac sms gonderdim anında gidiyo diyebilirim. beklediğimin cok ustunde yanlız kac karekter yazabiliyoıruz bi sınır varmı ?

Betoncu006

Üye
    Konu Sahibi
gercekten basarılı denemek için bi kac sms gonderdim anında gidiyo diyebilirim. beklediğimin cok ustunde yanlız kac karekter yazabiliyoıruz bi sınır varmı ?

normal sms'le aynı 160 karakter yani :)

descreet

Üye
Çalışmakta. Teşekkürler

civcivim76

civcivim76

Üye
Teşekkürler

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Ucret goturuyor arkadaslar

BahaBeeY

BahaBeeY

Üye
:tşk: İNTERNET VARSA ÜCRET GİTMİYOR :) DATA KULLANIMI YAPTIĞI İÇİN SİZDEN ÜCRET KESİLMİŞTİR SANIRIM SERHAN BEY.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Internet paketim olmasina ragmen ucret goturdugunu gormustum bir daha deniyelim bakalim

Karalama45

Karalama45

Üye
Allah askina baska link ya

Üst Alt