Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
internet sayac programı lazım...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blacktalon
Üye
Konu Sahibi
internet sayac programı lazım...
Boyle bi program var mı aylık ne kadar kullandıgıma bakmam lazım
Never_Back_Down
Üye
Markette 3g watch dog diye bir program vardı wifi ve operatör internetini haftalık ve aylık olarak gösteriyor ve limit bile koyabiliyorsun o limite yaklaşınca uyarı veriyor
PriZm
Üye
GB varsa Alper'in dediği programı kullan.eğer ics varsa Ayarlar-> Veri Kullanımı
markette 3g watch dog diye bir program vardı wifi ve operatör internetini haftalık ve aylık olarak gösteriyor ve limit bile koyabiliyorsun o limite yaklaşınca uyarı veriyor
Indirdim gayet iyi bi program internette gezinirken fazla mb yiyomus 1 gblık kotalı alacaktım ama 1 ay yetmez bana birseylerde indirsek , sınırsız vodafone a devam simdilik
ogedayokan
Üye
Bende ics veri kulmanimi..kullaniyorum ama ne kadar dogru bilemiyorum test eden varmi?
Indirdim gayet iyi bi program internette gezinirken fazla mb yiyomus 1 gblık kotalı alacaktım ama 1 ay yetmez bana birseylerde indirsek , sınırsız vodafone a devam simdilik