Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnternet radyosuna ne oldu?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr
Üye
Konu Sahibi
İnternet radyosuna ne oldu?
mağazada çok aradım altını üstüne getirdim yok arkadaş noldu buna bilen varmı?...
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
hocam netten bir daha ara internet radyosu var hatta bir ay önce falan güncellenmişti
c6-01 i de seçip denedim uyumlu diyor işletim sistemi seçme kısmından symbian belle seçin anna veya daha eski bi sürüm değil telefonu tekrar ayarlayın gelicektir
doctorrr
Üye
Konu Sahibi
ya nokia sen varya bu ne arkadaş ya ben çok kullanıyodum bunu bak olmadı yav!
ben indiremedim uyumlu değil diyor bi arkadaşlar bakabilirmi c7 ve n8 de bi deneyin babalar size zahmet
faruk26kuraf
Üye
c6 01 gayet guzel calısıyo
VKUCUKSAHİN
Üye
Ovi üzerinden bilgisayarına indir birde öyle çalıştırmayı dene c6-01 sorunsuz hergün kullanırım
marmaraisland
Üye
aynen bende aradım c7 de uyumlu değil diyo nokia belle ile çalışmaz diyo ama bende forumdan buldum yükledim gayette güzel çalışıyo ) yalnız son rürümü kaç arkadaşlar ?
aynen bende aradım c7 de uyumlu değil diyo nokia belle ile çalışmaz diyo ama bende forumdan buldum yükledim gayette güzel çalışıyo ) yalnız son rürümü kaç arkadaşlar ?