ebruiel
Üye
İnternet paketinde mi hata var telefonun sayacında mı??
bu ayın başında 100mb 5tl kampanyasından internet paketi aldım.ayın 5inde almıştım,her gün giriyorum internete ama fazla kalmıyorum.pakete üye olduğum gün internet sayacını sıfırlamıştım kota aşımı yapmayayım diye.telefonun internet sayacında ayın 5inden beri 45mb kullanılmış olarak görünüyor.ama kalan internet yazıp 2222ye gönderdiğimde bana 4mb kullanım hakkınız kalmış diyen bi mesaj geliyor.telefonun sayacında bir hata mı var diye türkcell müşteri hizmetlerine girip bu ayki data kullanımıma baktım onda da 60 mb kullanılmış görünüyor.Ben sadece 60mb kullanmışsam 100mb'tan neden 4mb kaldı,geri kalan 36mb nereye gitti çok merak ediyorum.interneti sık kullanan birisiyim.o yüzden kota aşımı olur da çok kontörüm gider diye de korkuyorum.bişey sormak istiyorum??normalde gnctrkclli olduğum için internet paketi almadan önce internetim günde 50 kuruştan sonra bedavaydı,şimdi kota aşımı olursa acaba 50 kuruştan sonra yine bütün gün bedava olur mu??yoksa internet paketini aiptal mi etmem gerekir??