Faturasız Turkcell'den Hazır Kartlı'lara yenilenen internet paketleri

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell'den Hazır Kartlı'lara yenilenen internet paketleri
Turkcell hazır kartlı abonelerine özel olarak hazırladığı fırsatlar ile dolu zengin kampanyaları ile herkesin dikkatini çekmeye başarıyor. Hem hazır kartlı hem de faturalı müşterileri ihtiyaç ve isteklerini baz alarak fırsatlar ile dolu kampanyalar hazırlayan operatör firması bu yaklaşımı ile herkesin takdirini kazanmayı başarıyor ve marka değerini de gün geçtikçe daha da arttırıyor. Bu başarısını büyük çoğunluğunu ise yıllardır misyon haline getirdiği müşteri odaklı yaklaşımı da borçlu olan GSM şirketi müşterilerine ve ihtiyaçlarına gösterdiği bu ilgi sayesinde onların yüzünü güldürmeyi de başarıyor.

Türkiye’nin en hızlı internetini sunan operatör firması, hazır kartlı müşterilerinin 4.5G teknolojisi ile daha fazla internette vakit geçirebilmelerini sağlamak amacı ile Tekrarlayan paketler kampanyası ile abonelerinin karşısına çıkıyor.

Bu cazip teklif sayesinde üstelik fatura aşım bedelleri ile uğraşmak zorunda kalmadan faturasız müşteriler daha rahat bir şekilde Turkcell bedava internet paketine bağlanmanın keyfini çıkartabilecekler. Bu fırsattan hemen faydalanmaya başlayarak sosyal ağlarda vakit geçirmenin, video izlemenin ve müzik dinlemenin tadını rahatça çıkartabilirsiniz.

Nasıl Katılabilirim?
Turkcell mağaza veya bayilerinden başvuruda bulunarak, Online Self Servis yolu ile ya da SMS yolu ile katılmak için ise 8 GB için “TEKRARLI 8 GB” , 15 GB için ise “TEKRARLI 15 GB” yazıp 2222’ye ücretsiz kısa mesaj atmanız katılım sağlamanız için yeterlidir.

Yenilenen Paketlere Nasıl Katılım Sağlarım?
Bu fırsattan sadece bireysel faturasız mobil kullanıcılar faydalanabilmektedir.

Nasıl İptal Edebilirim?
Müşteri hizmetleri ile iletişime geçip iptal talebinizi ileterek ya da paketinize ait iptal kodunu 2222’ye mesaj atarak iptal işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Diğer Hususlar
8 GB: Aylık 49 TL karşılığında 30 gün boyunca kullanabileceğiniz 8 GB’yi satın alabilirsiniz.

15 GB: 3 ay boyunca cepten ve bilgisayardan kullanabileceğiniz 15 GB’ye 89 TL karşılığında sahip olabilirsiniz.

Kampanya Hakkında Detaylar
  • 31 Aralık 2017 tarihine kadar geçerlidir.
  • Kullanılmayan faydalarınız gelecek aylara devredilmez ve silinir.
  • 2222’ye “KALAN” yazıp göndererek kalan kullanım bilgilerinize erişim sağlayabilirsiniz.
  • İptal etmediğiniz sürece paketinizin bitim tarihinden itibaren sürekli olarak yenilenir.
 
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk: paylaşım için
 


Üst Alt