Internet Explorer çalışmayı durdurdu hatası

Sponsorlu Bağlantılar

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
Internet Explorer çalışmayı durdurdu hatası
Merhaba arkadaşlar.

Genelde Google Chrome kullanırım ama arada sırada ie9'da kullanırım ve son günlerde karşılaştığım ve çözemediğim bir sorunu sizlerle paylaşmak istedim.Umarım yardımcı olursunuz ve bende bu sorunu halledebilirim :)

ie'yi açıyorum ve google'a bir şey yazıyorum 5-6 sn sonra Internet Explorer çalışmayı durdurdu diyor.

Çarpıdan çıksamda sörfe devam edebiliyorum ama 5-6 sn sonra hata tekrarlanıyor.Programı kapat deyince programı kapattığı falanda yok.Açıkcası ne yapacağımı bilmiyorum.Yardım ederseniz memnun olurum, keyifli forumlar :)

Dereck

Dereck

Üye
İnternet Explorer eklentilerine bakın eklentileri devre dışı bırakarak tekrar deneyin. Eğer yine olmasa Denetim masasından Programlar ve Özelliklerden Internet Explorer kaldırıp baştan kurmayı deneyin.. Son çare windows update yapın..

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
Eklentisiz çalıştırmayı denemiştim ama yine aynı.Kaldırıp tekrar kurmayı deneyeyim ama programlar ve özellikler'de internet explorer çıkmıyor.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu sorun bende sık sık oluyor,bende çözümünü henüz bulamadım.

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
kardesim affedersin ben ie'yi kaldırdım şimdi yeniden yüklüyorum biraz önce dalgınlıgıma geldi kusura bakma :) suan iniyor.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Google tolkbarı yükledikten sonra bu problem başlıyor.(enazından bende)ben geçen hafta pc ye format atmıştım bu akşamakadar hiç ahata vermemişti azönce tolkbarı yükledim 5 dakika geçmeden bu hatayı verdi.

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
Google tolkbarı yükledikten sonra bu problem başlıyor.(enazından bende)ben geçen hafta pc ye format atmıştım bu akşamakadar hiç ahata vermemişti azönce tolkbarı yükledim 5 dakika geçmeden bu hatayı verdi.
Sorunlu işte :dry: ie9'u tekrar kaldırdım.kafam esince yüklerim bi ara.yine sinirimi hoplatmasından korkuyorum.ie8 var duruyor görev çubuğunda şimdilik :dry:

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
silip tekrar kurunca sorun düzeldi, yardım eden arkadaslara tesekkürler.

abandonware

abandonware

Üye
Eklentisiz çalıştırmayı denemiştim ama yine aynı.Kaldırıp tekrar kurmayı deneyeyim ama programlar ve özellikler'de internet explorer çıkmıyor.

başlata tırnak işaretleri olmadan "optionalFeatures" yazarak ie'yi kaldırmayı ve yeniden kurmayı dene.

- - - Eklendi - - -

silip tekrar kurunca sorun düzeldi, yardım eden arkadaslara tesekkürler.

biraz geciktik herhalde.

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
Aslında sorun devam ediyor ne yaptıysam olmadı.Bende kullanmıyorum artık ie9.ie10'u beklicem.simdilik chromela idare edicem :dry:

ReCoN

Üye
arkadaslar bendede aynı sorun vardı Denetim Masası > Ağ ve Internet > Internet Seçenekleri > Gelişmiş > Hızlandırılmış grafikler > GPU ile görüntüleme yerine yazılım ile görüntüleme kullan* seçeneğini işaretliyoruz. sorun cözuluyor

Aslında sorun devam ediyor ne yaptıysam olmadı.Bende kullanmıyorum artık ie9.ie10'u beklicem.simdilik chromela idare edicem :dry:

Takipçi Satın Al

Üst Alt