İnternet Explorer 8 İndir, Tam 8 Kişinin Karnını Doyur!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Scudrox

Scudrox

Üye
Çok güzel bir haber paylaşan arkadaşa teşekkürler. 2 sorum var:
1.İndirip yüklemesem bir sorun olur mu?
2.Ne kadar çok indirirsem o kadar çok yardım etmiş olurmuyum yoksa sadece 1 seferlik mi?

abaesh

Üye
ya indirmemek için hiç bi sebebim yok ama ne yaptıysam inmedi bi türlü... işletim sistemini seçiyorum (Vista x86) açların doyurulduğu ve teşekkür mesajı geliyo ama indirme olmuyo, başlamıyo... sorun linktemi acaba die bide XP x86 yı denedim gene hiç bi hareket olmadı, bakınıyorum sayfada "indirme işlemi otomatik olarak başlamazsa tıklayın" gibi bi yerde yok... acaba yardımım dokunmuşmudur böyle? kendim yapamadan arkadaşlarımada tavsiye etmekte istemiyorum... yardım lütfen...

degerli43

degerli43

Üye
herkese çok teşekkürler..

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çok güzel bir haber paylaşan arkadaşa teşekkürler. 2 sorum var:
1.İndirip yüklemesem bir sorun olur mu?
2.Ne kadar çok indirirsem o kadar çok yardım etmiş olurmuyum yoksa sadece 1 seferlik mi?
Farklı ıplerden indirilirse yardım etmiş olursun. Ancak aynı ıpden işe yaramaz zaten bir sefer iniyor. Yüklemen hiçbir sorun teşkil etmez.

de.emin

de.emin

Üye
arkadaşım sana çok teşekür ederim allah razı olsun şu mubarek ramazan ayında cok güzel paylaşım:yuru

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
teşekkürler güzel çalışma

Symbiont

Üye
Zaten İE 8 Kullanıyorum Ama Genede İndirelim

darkman81

darkman81

Üye
gerçekten güzel çalişma ie8 indirelim bizimde katkımız olsun :)

Nillowa

Üye
Teşekkür edrim paylaştığın için..
Allah Hepimizden razı olsun..

lovestar

lovestar

Üye
sayende var ya teknolojiyi en yakından biz takip ediyoruz.hele bu sürekli güncellenen kampanyalar,haberler ne diym helal olsun.hemen indiriyorum.teşekkür ederim...:oke:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sayende var ya teknolojiyi en yakından biz takip ediyoruz.hele bu sürekli güncellenen kampanyalar,haberler ne diym helal olsun.hemen indiriyorum.teşekkür ederim...:oke:

Sizin gibi üyelerimiz oldukça sırtımız yere gelmez.

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Çok Çok TeşekkürLer.. İndireceğim. Eve Bir Gideyimde..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt