• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Internet Explorer 8 Final Download ' a Sunuldu ... ( IE 8 Tam Sürüm Download Linkleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Internet Explorer 8 Final Download ' a Sunuldu ... ( IE 8 Tam Sürüm Download Linkleri )
[imga=right]http://img6.imageshack.us/img6/551/ie8.jpg[/imga]
Microsoft, ünlü tarayıcı İnternet Explorer in son sürümü olan, İnternet Explorer 8' in Final sürümünü sonunda indirmeye sundu. Uzun bir beta sürecinden ve ardından gayet kararlı ve tatmin edici RC sürümünden sonra, birçok özelliği yenilenen Internet Explorer' in bu sürümünü, Maxicep.com olarak muhakkak yükleyip kullanmanızı öneriyoruz.

Internet Explorer 8 aynı zamanda Microsoft' un mevcut web standartlarının tümünü destekleyen ilk tarayıcısı oluyor. 6 thread'li yeni motoru ile, büyük oranda Hızlanan arabirimi dışında, eklenen birkaç özelliğe değinmek gerekirse;

• InPrivate Mode: Gizli sörf yapmanız mümkün, bu sayede sayfayı kapattığınızda geride hiçbir iz kalmayacak ..
  • WebSlices: Görsel RSS tanımlama özelliği
  • Accelerators: Gezdiğiniz sayfa hakkında, çeşitli bilgiler elde etmek.
Aşağıdaki linklerden, işletim sisteminize uygun sürümü çekerek, kullanıma başlayabilirsiniz...

Diğer diller ve işletim sistemleri için tıklayabilirsiniz.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Beta'dan çıkması biraz uzun sürdü bence, firefox varken yine İE'nin yüzüne bile bakmam.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Bende öyle diyordum ancak denemekte yarar var. Bence şu an çok kararlı, hızlı ve sorunsuz.

bacaci68

Üye
paylaşım için teşekkürler.

adnan2542

adnan2542

Üye
paylasim icin cok tesekkurler.tavsiye ederim arkadaslara:oke:
ben bir aydir kulaniyomda .ama bazi sitelerde desteklenmiyor.bankamatik kartini degistirecektim.uzerindeki resmi cocuklarimin resmi olarak degistirmek istedim.benim bankanin websitesi IE 8 desteklemiyormus. simdiye kadar baska bir problem olmadi.ben cok begendim sahsen .arada bir degisiklik guzel oluyor.

nih@ttr

nih@ttr

Üye
Sağolun.

omur78

Üye
Teşekkürler ellerinize sağlık güzel paylaşım.

hande gül

Üye
valla ben fırefoxtan daha cok sevdım bende fırefoxta var ama hıç yuzune bakmıyom şimdi ben yuklememıstım bu ie8 i baskası yuklemıstı ben format atınca gıttı bu ie8 ama bı turlu yukleyemu-ıyom hep hata verıyo bu neyden kaynaklanıyo bı bılgınız varmı sımdıden tesekkurler:@:agla

anka16

Üye
valla ben fırefoxtan daha cok sevdım bende fırefoxta var ama hıç yuzune bakmıyom şimdi ben yuklememıstım bu ie8 i baskası yuklemıstı ben format atınca gıttı bu ie8 ama bı turlu yukleyemu-ıyom hep hata verıyo bu neyden kaynaklanıyo bı bılgınız varmı sımdıden tesekkurler:@:agla
abi %90 dil secenegindendir eğer xp home edition kullanıyorsan ingilizce olanı indirmelisin çünkü home edition alt yapısı ingilizcedir.bi dene istersen soradan yamalarla ie8'i türkçe yapabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt