06kubilay06
Üye
internet erişimi yok
s.a arkadaşlar 8 gün once ttnetten smile adsl e geçtim ewde 4 tane laptobum var birde alt katte komsumun pc si ben 8 gun boyunca diğer bilgisayrları kullanmadım sadice casperi kullandım ve airties rt-204 modemim kurulumunu ona yaptım ve internete bağlandım fakat alt kattaki komsum bana dediki internete bağlanamıyoruz felan dedi bende dusundum ve ewdeki diğer pc lere baktım onlardada aynısı var internete bağlan mıyorlar sonra usenmedim ewdeki dğer pc lerede airties programını kurdum sonra bağlanann casper laptobumda bağlanmaz oldu ve bende bugun sabah 8.30 da müsteri hizmetlerini aradım 30 dk bekleddim sürekli sunucularımız doludur felan dedi 5 kez aradım 1 er saat aralıklarla açan olmadı bu arada dakikasınada 1 tl gidiyor yani en son aksam 8 de aradım acan olmayınca kullanım kılavuzuna baktım ve 7/24 müşteri desteği var yazıyodu bende gece 11 de aradım 10 dk bekledikten sonra açtılar sonunda ve internete bağlanamadıgımı soledim 2 dk de halloldu şimdi ewdeki laptoplardan internete bağlanıyorum ama bir sorun var 54 mpbs hızında internete bağlanıyorum ama internet erişimi yok diyor halbuki google ye face ye herşeye giriyorum sorunsuz ama genede boyle bir şey diyor ne yapmalıyım? AYRICA ALT KOMŞUM WUS-200 MODELİ İLE BAĞLANIYOR MASAÜSTÜ PC VAR