İnternet bağlantığı sürekli kesiliyor

Sponsorlu Bağlantılar

FirstClasss

FirstClasss

Üye
    Konu Sahibi
İnternet bağlantığı sürekli kesiliyor
Bir arkadaşımın internet bağlantısı sürekli kesiliyor öğrendiğim kadarıyla dsl ışığı sönüyor günde 5-15 dakika arayla 3-4 defa gidiyormuş sorun ne olabilir?

Nazy

Nazy

Üye
müşteri hizmetlerini arayıp hatta yada modemde sorun olup olmadığını tespit edebilir

FirstClasss

FirstClasss

Üye
    Konu Sahibi
aramışlar sonuç alamamışlar zannedersem son çare modemi değişmek heralde

Nazy

Nazy

Üye
aramışlar sonuç alamamışlar zannedersem son çare modemi değişmek heralde
hayır sonuç almak zorundalar
alamamışlar diye birşey olması imkansız
her ay para alıyorlar bence tekrar arayıp sorunun çözülmesi konusu hakkında ısrarlı olsun
yoksa hiç uğraşmazlar

FirstClasss

FirstClasss

Üye
    Konu Sahibi
diğer apartman sakinleri kullanıyorlar sorunsuz interneti, sonuç alamamış derken galiba modemden demişler, kullanıyorda sık sık kesiliyor

taha1995

Üye
o sorun bndede oluo ama yarım saat bir saat arayla aradık walla ısrar etsende yırtılsanda bi *** yaptıkları yoq sadece siz modemi ack tutun biz yardım cı olacaz diolar okadar :off:

raprap95

Üye
kardeşim aynı sorun vardı bende daha 2 gün öncesine ya internette bi ..okluk var yada bilgisayarda adsl ışığın sürekli yanıp sönüyodur ben o problemdem hem pc format attım hemde modeme düzeldi

nigaa

Üye
arkadaslar sorun modem cunku arkadasımın netde gıdıyor 5 10 dakka sora gelıyormus
yenı modem aldı bırdaha aynı hatayı yapmadı

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Evet bu hata genelde modem kaynaklı oluyor ancak bazen sorun sağlayıcı kutusunda hatta santralde de olabiliyor.

poyra

Üye
Arkadaşlar bilgisayarda vürüs oldugu zaman bazen direk modemi yenıden baslata bılıyo o yuzden modemı resetlemek en ıyısı

SilentOne

SilentOne

Üye
1.pcye fortmat at 2. modemede res at tüm ayarları tekrar yap :D yada 2sinden birini yap

turgay_27

Üye
bak ne yap biliomun? modemin arkadasında 1 tane delik var küçük üstündede reset yazar oraya bir kaç saniye iğne sok sonra ışıklar kapandıında çek elini ondan sonra kurulum cd sini baştan kur sorun kalmaz eminim

Üst Alt