İnternet 16Mps

Sponsorlu Bağlantılar

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
İnternet 16Mps
Bugün ttnetten aradılar 16mbs hıza 2lira ücretle geçebileceğimi söylediler bende onay verdim 65 lira bişey değil, ama şu dikkatimi çekti download hızı 14mb ama upload hızı 1 mb yi göremedi doğrumu yoksa yanlışlıkmı var
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Uhops

Uhops

Üye
Upload düşük ama indirme normal.

fuko08

fuko08

Üye
Yok ya ikiside normal.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Normal Sayılır :hmmm

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye

Uydu Net 10 Mbps 1.3 Mb Sn de İndirme Yapıyor Sen İndirme Hızına Bak 1 Mbpsde 130 KB Cıvarı Yüklemede 30 KB Çarparak Hesapla

ErenMSC

Üye
16mbs ayda 60 TL , Bizim Cafe 8mbs ayda 130TL :bilmm Bağlantı kesilmesi yapılıyormu sende

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
16mbs ayda 60 TL , Bizim Cafe 8mbs ayda 130TL :bilmm Bağlantı kesilmesi yapılıyormu sende
Neden okadar pahalı ???? BEN hiçbir zaman bağlantı kesilmesi yaşamıyorum aylık 100gb a varan internet kullanıyorum toplamda

Uydu Net 10 Mbps 1.3 Mb Sn de İndirme Yapıyor Sen İndirme Hızına Bak 1 Mbpsde 130 KB Cıvarı Yüklemede 30 KB Çarparak Hesapla
onu nasıl hesaplıyım yaw hızlı zaten gerek yok

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Neden okadar pahalı ???? BEN hiçbir zaman bağlantı kesilmesi yaşamıyorum aylık 100gb a varan internet kullanıyorum toplamda
onu nasıl hesaplıyım yaw hızlı zaten gerek yok
Saniyede 2 Mb İndirme Yapman Lazım Yapiyorsa Uploaddada Sıkıntı Olmaz

askımm

Üye
hocam öncelikle g.o kesin ollmamakla birlikte ftura geldiginde sasirmayin vea yazin gelen fatra miktarini... :)

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
hocam öncelikle g.o kesin ollmamakla birlikte ftura geldiginde sasirmayin vea yazin gelen fatra miktarini... :)
Yıllardır ttnet kullnıyorum fatura hep sabitti bi sen neden böyle dedin anlamadım ? hoşbulduk kardeşim.

askımm

Üye
yani ttnet bu bnim basima glmisti smdi aradlar hocam bnde pek anlmam aylk 62 tl flan gliodu hiz artcak flan 7 tl fark ödersnz dediler aylik bi ftura gldi hooop .124 tl :) ondan dedim hani bn desem arasam yok aradlar gzelce gecirdiler....

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Pahali tabikide superonline 30mbit indirme 5 mb yukleme 59 lira ayds

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Normal

{°≥°}

phasan

phasan

Üye
Ttnet pek guven olmuyor

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
uydunet 10 mb 50 gb akn 32 tl kblo tv dahıl 41 tl...
50 gb yetersz gelıyodu dun 10 mb sınırsıza gectım 82 +9 =91 tl 12 ay

Takipçi Satın Al

Üst Alt