İnter'in yeni yıldızı Coutinho!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
İnter'in yeni yıldızı Coutinho!
Serie A şampiyonu Inter, 16 yaşındaki Coutinho'yu Vasco'dan 3.8 milyon euro karşılığında transfer etti.
Inter Milan, Vasco da Gama'nın 16 yaşındaki Philippe Coutinho Correia'yı renklerine bağladı. Futbolcu, kurallar gereği iki yıl sonra Inter'e katılabilecek.
Hücuma dönük orta saha oyuncusu Coutinho, FIFA kuralları gereği 18 yaşını doldurunca Inter forması giyecek.

Coutinho'nun Inter'e satışıyla ilgili anlaşmanın kendilerinden önceki yönetim tarafından yapıldığını söyleyen Brezilya kulübünün yeni başkanı Roberto Dinamite, oyuncuyu ellerinde tutmak için Coutinho'yu bir ay önce profesyonel yaptıklarını belirtti.

Dinamite, 'genç futbolcular takımımız adına çok önemli. Yeni bir sayfa açtık. Bu sene güçlü bir kadro kurmak istiyoruz. Genç futbolcularımızı elimizden geldiği kadar kadromuzda tutmaya çalışacağız. Bu nedenle yönetim ile menajerler arasındaki ilişki çok önemli" dedi.

Real Madrid, Coutinho'yu Vasco'da amatör takımda oynarken almak istemiş fakat transfer FIFA kuralları gereği gerçekleşmemişti.

Vasco de Gama kulübü, FIFA kurallarına aykırı şekilde davranmakla suçladığı Real Madrid'i, oyuncunun aklını, babasına iş ve ailesine Brezilya dışında iyi bir yaşam vaadiyle çelmeye çalıştığını ileri sürmüştü.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt