İntel İle AMD

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
Benim kart Class 3'ün babası olmuş. İlk başlarda Class 2 oynuyordu. :D

-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
oho @ANIL hocam ne yaptınız :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Hocam Üniversitede Olsam Sıkıntı Değil Lise :D
Oynamam Fazla Bataryad Oyun Hocam Zaten :)Over clock nasıl yapılıyor gpu ya :bilmm
programları falan var. Sağolsun msi kendi veriyor pcnin içinde belli bir saat hızına kadar garanti kapsamına alıyor. Örneğin benim kart normali 835 saat hızı ama turbo boost ile 950 oluyor. Msi'da 1150'ye kadar clock imkanı tanıyor.

ANIL

ANIL

Admin
:ah Notebookcheck sıralaması diyorum ne adamsınız :D

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
programları falan var. Sağolsun msi kendi veriyor pcnin içinde belli bir saat hızına kadar garanti kapsamına alıyor. Örneğin benim kart normali 835 saat hızı ama turbo boost ile 950 oluyor. Msi'da 1150'ye kadar clock imkanı tanıyor.
BU AsustaVar mı 840m in turbo boostu var mı :bilmm
Benim kart Class 3'ün babası olmuş. İlk başlarda Class 2 oynuyordu. :D
Senin Kart Ne Hocam

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
ddr5 olması neyi değiştiriyo veya ddr3 kartlar nasıl geçiyor ddr5 i :bilmm

ANIL

ANIL

Admin
ddr5 olması neyi değiştiriyo veya ddr3 kartlar nasıl geçiyor ddr5 i :bilmm

Bant genişliği farkı var. DDR5 4 kanaldan oluşuyor. Derine inmeyelim. Tek etken DDR olmadığı için bazı DDR3 modellerin daha hızlı olması normal. Mimari, bit farkı, bellek hızları, shader hızları vs bir çok etken var.

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Bant genişliği farkı var. DDR5 4 kanaldan oluşuyor. Derine inmeyelim. Tek etken DDR olmadığı için bazı DDR3 modellerin daha hızlı olması normal. Mimari, bit farkı, bellek hızları, shader hızları vs bir çok etken var.
Anladım. :)Peki Hocam Overclock naısl olur 840m e

• Beğen
Tepkiler: ANIL
ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: ANIL
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Doğru da Yapacağımdan Değil Öğrenmek İstiyorum Sadece :tebessüm:
çeşitli programlar ile yapabiliyorsun araştırırsan öğrenebilirsin. Yaptığında performans yükseleceği gibi tüketimde yükselecektir bu da daha fazla enerjiye bu da daha fazla yorulmaya bu da daha fazla ısınmaya sebeptir. Çok abartmadan yapılabilir. Ancak garanti dışı kalabilir.

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
çeşitli programlar ile yapabiliyorsun araştırırsan öğrenebilirsin. Yaptığında performans yükseleceği gibi tüketimde yükselecektir bu da daha fazla enerjiye bu da daha fazla yorulmaya bu da daha fazla ısınmaya sebeptir. Çok abartmadan yapılabilir. Ancak garanti dışı kalabilir.
Şimdilik Yapmamm Gibi Hocam Zaten Güncel Oyunları oynuyorum İleride Yapabilriim @ANIL Hocam Teşekkürler Resmi Destek mi Var Yaw Over Clocka :zong:
Hocam 1 Sat Oyun Oynadım Ağır 70 in üstüne çıkamadım en yüksek kaç olmalı
GPU Boost 2.0 resmi yazılım ile yapabilirsin;

İndirilmesi Gereken Bir Şey Bulamadım hocam :bilmm

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
70 iyidir 90'dan sonrası tehlike 80'in altı normal

Takipçi Satın Al

Üst Alt