ByKatre
Üye
Hocam Tabi GTX 880 Daha Fazla Performans Verecek Şu An En İyi Kart Gİbitam bilmiyorum ama birbirlerine üstün yanları vardır heralde neye göre yapıyorlar bilmiyorum aldığı fpsye bak onları kurcalama![]()

Hocam Tabi GTX 880 Daha Fazla Performans Verecek Şu An En İyi Kart Gİbitam bilmiyorum ama birbirlerine üstün yanları vardır heralde neye göre yapıyorlar bilmiyorum aldığı fpsye bak onları kurcalama![]()

Dusuk sonsira dersin ha ekran kartima6-5-4 seriler fermi
7 kepler
8 maxwell
düşük ORTA ekran kartı
edit :düzeltme

dediğim gibi neye göre yapıyorlar anlamadım bak bende 660m var kepler sende 840m var maxwell 880m yine keplerHocam Tabi GTX 880 Daha Fazla Performans Verecek Şu An En İyi Kart Gİbi![]()
660 m derken gt mi hocam gtx midediğim gibi neye göre yapıyorlar anlamadım bak bende 660m var kepler sende 840m var maxwell 880m yine kepler
Gtx660m Gddr5660 m derken gt mi hocam gtx mi

adam msi ciGtx660m Gddr5![]()
Fazla Fark Yok HocamGtx660m Gddr5![]()
Kartlarımız arasında Sizinki kıl Payı Geçiyor
Burada neden fermi yok
@Mad EagLe

notebookcheck'te 840m'in üzerinde duruyor bana bunlarla gelme
@Mad EagLe

670m nihahahahahFazla Fark Yok HocamKartlarımız arasında Sizinki kıl Payı Geçiyor
![]()
kepler fatura düşmanıModele göre mimariler farklılık gösteriyor. Her zaman Maxwell iyidir gibi bir durum yok. Fakat Maxwell çok az güç tüketiyor.
Prize takmayınca batarya akımı yeterli olmuyor zaten peste bile kasıyor 
Arada 13 Kart Var Hocam Fazla Değil GPUBOSS tan Karşılaştırma a-Yapın Ama 840m ile değil 740 m ile yapın orda 840m 1 gb hatalınotebookcheck'te 840m'in üzerinde duruyor bana bunlarla gelme![]()
O Zaman Batarya Performansında Havamı Basayım hocamkepler fatura düşmanıPrize takmayınca batarya akımı yeterli olmuyor zaten peste bile kasıyor
![]()

sen yeni almışsın ben 1 buçuk sene önce aldımArada 13 Kart Var Hocam Fazla Değil GPUBOSS tan Karşılaştırma a-Yapın Ama 840m ile değil 740 m ile yapın orda 840m 1 gb hatalı![]()

fermi de aynı prize takmak lazımkepler fatura düşmanıPrize takmayınca batarya akımı yeterli olmuyor zaten peste bile kasıyor
![]()
prizde güzel perf. veriyorsenin toshiban biosa bile şifre koyuyor çok şükür msi kullanıcısıyım owerclocka izin veriyor çok fark yok owerclock yaparsam geçerimMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızbu fonda dinleyin 670 m nihahahaha

Aynenfermi de aynı prize takmak lazımprizde güzel perf. veriyor