class hafıza kartlarında vardı en sonBenim kart Class 3'ün babası olmuş. İlk başlarda Class 2 oynuyordu.![]()

Hocam Malum Öğrencilik Anca bUna Para Yettisen yeni almışsın ben 1 buçuk sene önce aldım![]()
Oyunda 1 Saate Yaklaştım hocam batarya İLeZaten batarya ile oyun oynamayın pert edersiniz bataryayı prize takılı oynayın zaten batarya da hemen biter

bende öğrenciyim gerçi bitti alırken öğrenciydimHocam Malum Öğrencilik Anca bUna Para Yetti![]()

biraz daha yaklaş zamanla 1 dakika olur oHocam Malum Öğrencilik Anca bUna Para Yetti
Oyunda 1 Saate Yaklaştım hocam batarya İLe![]()

Hocam Üniversitede Olsam Sıkıntı Değil Lisebende öğrenciyim gerçi bitti alırken öğrenciydim![]()
Oynamam Fazla Bataryad Oyun Hocam Zatenbiraz daha yaklaş zamanla 1 dakika olur o![]()
Over clock nasıl yapılıyor gpu ya
Class DerkenBenim kart Class 3'ün babası olmuş. İlk başlarda Class 2 oynuyordu.![]()

programları falan var. Sağolsun msi kendi veriyor pcnin içinde belli bir saat hızına kadar garanti kapsamına alıyor. Örneğin benim kart normali 835 saat hızı ama turbo boost ile 950 oluyor. Msi'da 1150'ye kadar clock imkanı tanıyor.Hocam Üniversitede Olsam Sıkıntı Değil Lise
Oynamam Fazla Bataryad Oyun Hocam ZatenOver clock nasıl yapılıyor gpu ya
![]()
BU AsustaVar mı 840m in turbo boostu var mıprogramları falan var. Sağolsun msi kendi veriyor pcnin içinde belli bir saat hızına kadar garanti kapsamına alıyor. Örneğin benim kart normali 835 saat hızı ama turbo boost ile 950 oluyor. Msi'da 1150'ye kadar clock imkanı tanıyor.
Senin Kart Ne HocamBenim kart Class 3'ün babası olmuş. İlk başlarda Class 2 oynuyordu.![]()
Senin Kart Ne Hocam
ddr5 olması neyi değiştiriyo veya ddr3 kartlar nasıl geçiyor ddr5 i![]()
Anladım.Bant genişliği farkı var. DDR5 4 kanaldan oluşuyor. Derine inmeyelim. Tek etken DDR olmadığı için bazı DDR3 modellerin daha hızlı olması normal. Mimari, bit farkı, bellek hızları, shader hızları vs bir çok etken var.
Peki Hocam Overclock naısl olur 840m ePeki Hocam Overclock naısl olur 840m e
Doğru da Yapacağımdan Değil Öğrenmek İstiyorum SadeceO işe hiç girme derim. Cihazın yeni sanırım. Orjinal haliyle keyfini çıkar.

Doğru da Yapacağımdan Değil Öğrenmek İstiyorum Sadece![]()
çeşitli programlar ile yapabiliyorsun araştırırsan öğrenebilirsin. Yaptığında performans yükseleceği gibi tüketimde yükselecektir bu da daha fazla enerjiye bu da daha fazla yorulmaya bu da daha fazla ısınmaya sebeptir. Çok abartmadan yapılabilir. Ancak garanti dışı kalabilir.Doğru da Yapacağımdan Değil Öğrenmek İstiyorum Sadece![]()
Şimdilik Yapmamm Gibi Hocam Zaten Güncel Oyunları oynuyorum İleride Yapabilriim @ANIL Hocam Teşekkürler Resmi Destek mi Var Yaw Over Clockaçeşitli programlar ile yapabiliyorsun araştırırsan öğrenebilirsin. Yaptığında performans yükseleceği gibi tüketimde yükselecektir bu da daha fazla enerjiye bu da daha fazla yorulmaya bu da daha fazla ısınmaya sebeptir. Çok abartmadan yapılabilir. Ancak garanti dışı kalabilir.
Hocam 1 Sat Oyun Oynadım Ağır 70 in üstüne çıkamadım en yüksek kaç olmalıçeşitli programlar ile yapabiliyorsun araştırırsan öğrenebilirsin. Yaptığında performans yükseleceği gibi tüketimde yükselecektir bu da daha fazla enerjiye bu da daha fazla yorulmaya bu da daha fazla ısınmaya sebeptir. Çok abartmadan yapılabilir. Ancak garanti dışı kalabilir.
İndirilmesi Gereken Bir Şey Bulamadım hocamGPU Boost 2.0 resmi yazılım ile yapabilirsin;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız