İntel İle AMD

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
@ANIL amd kullanmadığım için bilmiyorum experience gibi birşey mi ? :)

• Beğen
Tepkiler: ByKatre

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Evet AMD güncelleme konusunda NVIDIA ile yarışamıyor. Son stabil güncelleme Nisan sonunda geldi. Fakat güncelleme gerçekten başarılı ise her ay güncellenmesine gerek yok diye düşünüyorum. AMD tarafında yeni sürücüler yakında gelecektir. Beta üzerinden gidiyor şu sıralar. Fiyat konusunda zaten dediğiniz gibi AMD çok üstün. AMD ''FreeSync'' monitör ile daha akıcı bir deneyim sunmayı da amaçlıyor.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu arada DirectX 12 gelecek. Daha az enerji tüketirken 2 kat FPS sunacağı söyleniyor.
Güncel Pc lere Olacak Mı Hocam Yani 840m 740m gibi kartlara

-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
gtx 670m e gelir mi
840 a haydi haydi gelir
benim durum kötü

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi

Hatta Baya Daha İyi Kesin gelir Hacı Dayı :kıskıs:

The Shadow

The Shadow

Üye
Peki 420M ye gelir mi :ehe :kop2:

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
DirectX 12, %50 daha az enerji kullanımı ve %60′a varan daha iyi FPS oranı sağlıyor.
Siggraph 2014′te söz alan Intel, DirectX 12 ve Direct3D 12nin ilk demolarını yayınladı. DirectX 11 ile karşılaştırıldığında yeni yazılımın fazlasıyla heyecan verici olduğunu belirtmekte fayda var. DX 12, DX 11′e göre %50 daha az enerji tüketiyor ve %60 daha iyi FPS oranı sergiliyor.

demişler vay be %60 ne demek yaw :oha:

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
sana bari gt 630m alıyım :D yada benim ekran kartını 2 ye bölelim :kop: :kop2:
:ehe
DirectX 12, %50 daha az enerji kullanımı ve %60′a varan daha iyi FPS oranı sağlıyor.
Siggraph 2014′te söz alan Intel, DirectX 12 ve Direct3D 12nin ilk demolarını yayınladı. DirectX 11 ile karşılaştırıldığında yeni yazılımın fazlasıyla heyecan verici olduğunu belirtmekte fayda var. DX 12, DX 11′e göre %50 daha az enerji tüketiyor ve %60 daha iyi FPS oranı sergiliyor.

demişler vay be %60 ne demek yaw :oha:
Ciksin ve yayginlassin yeni pc alcam zaten :eller:

ANIL

ANIL

Admin
@ANIL amd kullanmadığım için bilmiyorum experience gibi birşey mi ? :)

Yok yazılım değil. NVIDIA aynısını G-SYNC ile yaptı. Fakat biraz kısıtlıydı. Şimdi FreeSync destekli monitörler ile güncel AMD ekran kartları uyumlu olacak.

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
"Donanımsal olarak destekleyemez. Yeni bir DirectX 12 destekli ekran kartı gelmesi gerekiyor."

840m İçin Böyle Demişler :agla @ANIL @Mad EagLe

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Yok yazılım değil. NVIDIA aynısını G-SYNC ile yaptı. Fakat biraz kısıtlıydı. Şimdi FreeSync destekli monitörler ile güncel AMD ekran kartları uyumlu olacak.

he şu meselenin amd versiyonu :D nvidia baya birşeyler yapıyor showdavplay falan filan bi ton zırvası var :D
"Donanımsal olarak destekleyemez. Yeni bir DirectX 12 destekli ekran kartı gelmesi gerekiyor."

840m İçin Böyle Demişler :agla @ANIL @Mad EagLe
Benim tahminimi sorarsan o dediğin şey gddr5 destekli kartlara gelecek

• Beğen
Tepkiler: ANIL
-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
he şu meselenin amd versiyonu :D nvidia baya birşeyler yapıyor showdavplay falan filan bi ton zırvası var :D

Hocam PC Daha Yeni Ya Yaşadığım 2. Şok Mu bu Ya :agla

-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye

aha benimki 3gb GDDR5

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Takipçi Satın Al

Üst Alt