inteller pahalı iken amdler ucuzperformans olarak bir farkları yok sadece fiyat
ucuza satıyorlar diyeSebebi Ne Neden Ucuz![]()

iyiymiş o mesela intel hangi işlemci amd de neye denk geliyoucuza satıyorlar diye![]()
intel kadar reklam yapmıyo onlar belki de ondandır birde amdnin işlemci girişleri değişmiyo diye biliyorum yani aynı anakarta bir üst işlemci takabiliyorsun

nasıl yaniiyiymiş o mesela intel hangi işlemci amd de neye denk geliyo![]()
evet amdnin adları çok karışıknasıl yani
phenom 2 x4=i5 gibi mi

evet amdnin adları çok karışık![]()

tamam o zmana .d![]()
onları tam olarak bilmiyorum biraz araştırırsan bulursun![]()
Kaç TL Gibi Fark EdiyoAynen öyle, Berat kardeşim gerekli açıklamayı yapmışAmd ler ucuz olduğu için. Ama mesela inteli tercih eden bir kesim de var, o kesimin tercih etme nedeni de sanırsam sesten olabilir. Çünkü amd işlemciler gürültülü çalışır, özellikle fx 8350
Ama benim gözümde bi i7 fx 8350 edemez
![]()
![]()

Yaklaşık 500 TL falan olması lazım, doğru hatırlıyorsam eğerİntel i7 işlemciler dolar yükseldikten sonra 1000 TL yi buldu. Bizim fx 8350 hala 436 TL maşallah
![]()
şu an fx 8350 intelde neye denk geliyor
8.2 Out of 10Hiç bahsetmesenşu an fx 8350 intelde neye denk geliyor
8.2 Out of 10
10 üzeirnden 8.2 almış vay be senin sistem ne @Bilişim Profesörü ??

İntel i7 ye tabiki de
Hiç bahsetmesen![]()
Söyle sistemini söyle 
O Kadar Tavsiye Yapıyorsun BU Kadar. Şaşırdım Be Nasıl Öğrendin O Kadar.Yaa çok dandik2005 model
Anakart: asus k8n
Ram: 1,50 gb kingston
Ekran kartı: Nvidia geforce fx 5200 256 mb
İşlemci: Amd athlon 64 1,81 ghz
Türünün son örneği resmen![]()
Dandik mal insanda kendini geliştirme yeteneği oluşturuyor. Bizzat kendi üstümde denedim bunuO Kadar Tavsiye Yapıyorsun BU Kadar. Şaşırdım Be Nasıl Öğrendin O Kadar.

aynenDandik mal insanda kendini geliştirme yeteneği oluşturuyor. Bizzat kendi üstümde denedim bunu![]()
Dandik mal insanda kendini geliştirme yeteneği oluşturuyor. Bizzat kendi üstümde denedim bunu![]()
Bu sefer iyice koptum ama bu komikti