İntel İle AMD

Sponsorlu Bağlantılar

-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
saolun :D bana süpriz oldu toplama pc satılınca babamın bana pc sözü vardı bunu almış

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
ANIL

ANIL

Admin
NVIDIA tarafında DirectX 11 destekli kartların %79'u DirectX 12 ile uyumlu. Yani giriş seviye kartlar dışarıda kalır sadece. Uzun bir süre var zaten fazla takılmaya gerek yok. Teknoloji böyle bir şey, elbet mahrum kalabiliriz. Konuyu fazla uçurmayalım :D

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe ve The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
NVIDIA tarafında DirectX 11 destekli kartların %79'u DirectX 12 ile uyumlu. Yani giriş seviye kartlar dışarıda kalır sadece. Uzun bir süre var zaten fazla takılmaya gerek yok. Teknoloji böyle bir şey, elbet mahrum kalabiliriz. Konuyu fazla uçurmayalım :D
:eller: Rahatladim [emoji3] 420M sakat kalmasin yeter :)

• Beğen
Tepkiler: -Heisenberg-
ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Tamam Hocam Rahatlattınız Valla. Bi Gelse Şu An 30 FPS Aldığım Oyundan 70 FPS Alıyorum. Çok Güzel Olacak İnşallah :)

Tamamdır. Sanırım 840M Maxwell Oluyor Değil Mi @ANIL l Hocam :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Tamam Hocam Rahatlattınız Valla. Bi Gelse Şu An 30 FPS Aldığım Oyundan 70 FPS Alıyorum. Çok Güzel Olacak İnşallah :)

Tamamdır. Sanırım 840M Maxwell Oluyor Değil Mi @ANIL l Hocam :D
evet maxwell. Keplerin askerleriyiz :yuru

-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
Fermi yep :D

-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
@The Shadow seninki fermi :D

• Beğen
-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
burada 290 , sıradaki karta bak

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
O Zaman Kesin var Diyebilriz Hocam @The Shadow :hih: Kepler 7. nesil Mi Oluyor Hocam Fermi De 6. nesil Doğru Muudr
kepler 7. nesil maxwell 8'mi diyorsun ? o zaman bana şunu açıkla 840 nasıl maxwell oluyorda 880 kepler oluyor :D

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Yok Sadece Sordum Hangisi İyi Oluyo Hocam Kepler vsMaxwell
tam bilmiyorum ama birbirlerine üstün yanları vardır heralde neye göre yapıyorlar bilmiyorum aldığı fpsye bak onları kurcalama :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt