Öneri Intel Core 2 Duo Hakkında Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
Intel Core 2 Duo Hakkında Yardım
Selamın aleyküm arkadaşlar. Telefonumla takasa girip bi laptop almayı düsünüyorum. Fakat oyle üste yüksek miktar veremeyecegim icin i5 islemcili laptoplardan sadece acer falan ucuz. İntel core 2 duo nasıldır? Sizce almisken illa i5 mi olsun. Oynasam oynasam bi life for speed euro track metin2 falan oynarim. Siz ne tavsiye edersiniz islemci olarak? Amd islemcili laptoplarda cok ama amdden hic anlamam. Sizin öneriniz nedir? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
Güncel arkadaslar

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
oyun oynayacaksan i5 şart değil adam gibi ekran kartı lazım :oke:

OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
Biliyorum ama intel core duo 2 yeterlimi sizce performana acisindan

MaxipmaN

Üye
core2 duo yetmez kardeş laptopta hiç yetmez

OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkur ederim ilgin icin kardesim. İ3 yetermi peki?

MaxipmaN

Üye
Tesekkur ederim ilgin icin kardesim. İ3 yetermi peki?
ben laptopumda i5 tercih ettim çünkü laptopu normal kullanımda dengeli modunda kullanıyorum bu da tam performans veremeyeceği anlamına gelir ve sanal iki çekirdeği daha var performansını olumlu yönde etkiler

OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
ben laptopumda i5 tercih ettim çünkü laptopu normal kullanımda dengeli modunda kullanıyorum bu da tam performans veremeyeceği anlamına gelir ve sanal iki çekirdeği daha var performansını olumlu yönde etkiler
Benimde tercihim i5 ama param yetmiyor şimdilik :D

MaxipmaN

Üye
Benimde tercihim i5 ama param yetmiyor şimdilik :D
laptop benim için i5ten başlar i3ü nasıl kullanacağına bağlı çok mutlu olabilirsin nefret de edebilirsin oyunlarda nasıl bilmiyorum :)

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
her zaman aldıgın birşey olmadıgı için almısken i5 falan al ve gt650m falan olsun

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
i3 le i5 in farkının sadece turbo boost olduğunu söylesem ?
ki ben benim işlemcinin turbosunu kapattım.

OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
İ3 iş görür mü peki?

MaxipmaN

Üye
i3 le i5 in farkının sadece turbo boost olduğunu söylesem ?
ki ben benim işlemcinin turbosunu kapattım.
mutlaka daha yüksek performans verecektiir turbo bosstun nasıl açıldığını bile bilmiyorum

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
mutlaka daha yüksek performans verecektiir turbo bosstun nasıl açıldığını bile bilmiyorum
turbo boost otomatik açılıyor diye biliyorum. yani işlemci çok çalıstıgı zaman mesela oyun oynarken kendini otomatik olarak artırır diye teorim var.

MaxipmaN

Üye
turbo boost otomatik açılıyor diye biliyorum. yani işlemci çok çalıstıgı zaman mesela oyun oynarken kendini otomatik olarak artırır diye teorim var.
doğru olabilir ben bi kere görev yöneticisine bakarken 2.91 oldu anlık ama oyunda değildim

OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
Mantikli olani bu zaten bence.

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim
Invoke

Invoke

Üye
Benim laptop core 2 duo biraz eskide kaldı ama hala işimi görüyor ve bir sıkıntım yok. Senin bekletine göre değişir yetip yetmemesi.

OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
Beklentim öyle yeni cikan oyunlar drgil counter 1.6 life for speed metin2 falan bide internet

Invoke

Invoke

Üye
Beklentim öyle yeni cikan oyunlar drgil counter 1.6 life for speed metin2 falan bide internet

life for speed bilmiyorum ilk defa duydum desem yeridir ama en son Assassin's Creed 3 oynamıştım. Önemli olan ekran kartı.
Core2duo da işini görür ama almışken daha yenisini almak daha iyi olur, tabi imkanlar elveriyorsa...