Intel Core 2 Duo CPU E4500 2.20 2.21 Ghz 2 GB Ram var Bilgisayarımda Sizce bu donanı işte yararmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

devilhunter_28

devilhunter_28

Üye
mrb arkadaşlar .ASUS - P5K SE anakartı ,intel core II due 2.20ghz işlemci ,4gb 800 mhzlik ram,
sus 350 Watt,ATX/Micro ATX,2 Fan,Siyah Kasa olan bir desktop için 256 bit,1gb direcx 11 destekli ekran kartı bakıyorum.Ayırabileceğim bütçe max325 tl.önerebileceğiniz bi ekran kartı varmı acaba.amaç güncel oyunlarıda oynayabilmek.genelde işlemci yeterli olmadığını söylüyorlar ama genede şansımı biraz zorlayayım dedim :D:D işlemcide işin içine girince ifyat ikiye katlanıyoda :)

teaports

teaports

Üye
    Konu Sahibi
Bu konuda Pc mühendisinden yardım alabılırsın... Benim malesef bilgim çok yok...

teaports

teaports

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim ...

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
intel e4500 bende kullanıyorum.İşlemciyi fabrika cıkıslı kullanırsan gercekten rezil bir performansı var bana göre.İnternetten arastır o/c yap sistemine.Ben 3.0 ghz yaptım hızını ve performans ı süper simdi.
Ekran kartı 9800 gt yerine fazla para verip

alabilirsin.

teaports

teaports

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın sn physcoDevil ...

Fabrika çıkısı sistem çok Düşük : Intel Core 2 Duo CPU E4500 2.20 Ghz 1 GB ( 667 Mhz ) ram ve üzerindeki ekran kartı : Nvıdıa GeForce 7300 SE/7200 GS

Ben sistemi degiştiriyorum : Intel Core 2 Duo CPU E4500 2.20 Ghz 4 GB (667 Mhz) Ram ve Zotac geforce 9800 GT Eco 1 GB DDR 3 256 Bit (DirectX 10 Destekli) PCI E x16 Yapacaktım.

Sen şimdi bana ilk önce öneri verdigin için tşk ederim ...

Bu senin önerdigin ekran kartı ile benim almayı düşündügüm ekran kartı arasında farklar Şuanlar : DDR5 & DirectX 11 ve Bir çok özellik var Bunlar Önemlimi acaba Ekran kartında ...

Yanlız benim güç kaynagı 250 w luk bu ekran kartı 500 w istiyor . Bu demek oluyor ki benim güc sistemimde çalışmayacak ayreten bir tane güç sistemi alacagım ekran kartı güzel 250 Tl + 150 Tl ( 600 W luk Güc sistemi alsam ) = 400 Tl yapar bu sistem beni aşar Güç tüketimini bulsam ekran kartı alırım. Benim güç tüketimle bu ekran kartını kullanabılırmıyım acaba ? Ana kartımın Modeli : Gigabyte GA-VM900M ( 2 versiyonu ) ana kartıma uyumlumu acaba bu arada ? Bununda görüntü çözünürlügü HD mi acaba ? Bide 3.0 Ghz nasıl oluyor acaba ekran kartıyla mı ilgili ?((( YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM )))

teaports

teaports

Üye
    Konu Sahibi
'' PhyscoDevil '' sana sordumgum tüm konular hakkından pc muhendısınden yardım aldım. Bu ekran kartını bütçeyi zorlayarak alıyorum ...

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
mrb arkadaşlar .ASUS - P5K SE anakartı ,intel core II due 2.20ghz işlemci ,4gb 800 mhzlik ram,
sus 350 Watt,ATX/Micro ATX,2 Fan,Siyah Kasa olan bir desktop için 256 bit,1gb direcx 11 destekli ekran kartı bakıyorum.Ayırabileceğim bütçe max325 tl.önerebileceğiniz bi ekran kartı varmı acaba.amaç güncel oyunlarıda oynayabilmek.genelde işlemci yeterli olmadığını söylüyorlar ama genede şansımı biraz zorlayayım dedim :D:D işlemcide işin içine girince ifyat ikiye katlanıyoda :)

İşlemciniz çift çekirdek olarak orta seviye bir İşlemci... İşlemciniz için şu Ekran kartı ile yüksek performans alabilirsiniz.

GIGABYTE GV-N46OC-1GI GTX460 Overclocked ( hız aşırtmalı ) "çift fanlı" 1GB GDDR5 bellekli, 256Bit, DirectX 11 destekli Ekran kartı 231$ Dolar. Overclock yapacaklar için ısınma olur ise çift fan takma gereği duymuşlar. Overclock potansiyelliğine bakacak olursak, yüksek performans vaat eden bir Ekran kartıdır "devilhunter_28"...

teaports

teaports

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar ...

Pc kullanacabilecegim düzeye getirdim ve getirmemde yardımcı olan arkadaşlara tşk ederim

Şimdilik bu kadar ileride Ekran kartını Degiştirecem :

= = > Intel Core 2 Duo E4500 2.20 Ghz 4 GB (ddr2 667 mhz) Ram ve üzerindeki ekran kartı : Nvıdıa geforce 210 ( 1 GB DDR3 128 Bit) < = =

Güç Kaynagım : Aopen Gerçek 550 W

uygar6161

uygar6161

Üye
ramı 4gb yada 6gb yap dediğin ekran kartı Zotac GeForge 9800 GT Eco 1 GB DDR3 256 Bit Directx 10 HDTV yi al gta 4ü felan çok rahat oynarsın işlemcinin hızı düşük sanki bilgisayarcına sor daha yüksek hızda ve 4 çekirdekli bir işlemci versin sana intel olsun bence ama amdde iyi diyolar:good:

----------Eklendi @ 18:44:04 ---------- Yazıldı @ 18:42:58 ----------

Zotac GeForge 9800 GT Eco 1 GB DDR3 256 Bit Directx 10 ekran kartınıkesin al süper bişe

teaports

teaports

Üye
    Konu Sahibi
Ewet bende sistemimi yenileyecegim, bu konuda bilgili arkadaşları ''
Ana kart tercihini nasıl yapmalıyım ?

'' konusuna davet ediyorum arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum Dogru bir sistemi toplamak için...

Üst Alt