Instantsis Yardım Edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Noctivagant

Üye
    Konu Sahibi
Instantsis Yardım Edin
Ya arkadaşlar bu program çalışmıyor verilen cr*ackleride yükledim hala registir istiyor ****** adlı programda işe yaramadı İMEİ numaramı tam yazamıyorum ayrıca ****** programınada 1 rakam eksik yazıyor programa yani 1 rakam Uzun benim İMEİ numaramda yokmu düzgün çözüm yada benmi cr*ack yapamıyorum eyer yapabilen varsa düzgün bir şekilde yaza bilirmi lütfen yardım edin

lfp20

lfp20

Üye
<div class='quotetop'>(emek6630 &#064; Apr 1 2006, 01&#58;17 PM) [post=308245]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ya arkadaşlar bu program çalışmıyor verilen cr*ackleride yükledim hala registir istiyor ****** adlı programda işe yaramadı İMEİ numaramı tam yazamıyorum ayrıca ****** programınada 1 rakam eksik yazıyor programa yani 1 rakam Uzun benim İMEİ numaramda yokmu düzgün çözüm yada benmi cr*ack yapamıyorum eyer yapabilen varsa düzgün bir şekilde yaza bilirmi lütfen yardım edin
[/b][/quote]

al arkadaşım bu lingteki programı indir sana yardımcı olacaktır. kolay gelsin

Noctivagant

Üye
    Konu Sahibi
Yardımın için saol ama buda işe yaramıyor dediyim gibi ****** için IMEI yazmam gereken yer son rakamı yazmıyor o yüzden olmuyor

memici

memici

Üye
InstantMe kullan dosyalarda var son sayfada .aynı işi daha iyi görüyor

Noctivagant

Üye
    Konu Sahibi
Az önce çözdüm bir tane tek başına olan cr*acklenmiş dosyayı yükledim oldu bu arada InstantMe ve Instant programları aynı program ve aynı firmanın sadece versionları farklı o kadar

lfp20

lfp20

Üye
<div class='quotetop'>(emek6630 &#064; Apr 1 2006, 05&#58;49 PM) [post=308411]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Yardımın için saol ama buda işe yaramıyor dediyim gibi ****** için IMEI yazmam gereken yer son rakamı yazmıyor o yüzden olmuyor
[/b][/quote]

dostum önce telden pro sil sonra benim verdiğim pro yükle olacaktır

EMRE8181

Üye
linke girdim hiç bişey yok

altug12

Üye
aynen linkte hiçö bişi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt