Installous Alternatifi iPASTORE [ Resimli Anlatım ]

Sponsorlu Bağlantılar

envoy

Üye
    Konu Sahibi
Installous Alternatifi iPASTORE [ Resimli Anlatım ]
Sürpriz bir şekilde yayınını durduran Installous uygulamasının da gelişticisi Hackulous, iOS cihaz sahiplerini bir hayli şaşırtmıştı. Jailbreak‘li cihaz sahiplerinin yakından tanıdığı Installous artık kepenk kapatmış ve uygulama desteğini çekmişti.

En azından bu sıralar boşluğu doldurmaya çalışan 25pp gibi Çin’ce olmayıp kullanım açısından daha kolay olan bir uygulama iPASTORE bize pek Installous’u aratacak gibi görünmüyor.

Şimdi nasıl yükleyeceğimizi ve nasıl kullanacağımızı anlatıyorum.

Öncelikle belirtmeliyim ki iPASTORE'yi kullanmak için cihazınızda AppSync uygulamasının yüklü olması gerekmektedir.

Her iki uygulama da da kullanacağımız repo;

Şimdi repomuzu ekleyelim. Cydia'dan Manage kısmına giriyor ve Source'a tıklıyoruz. Sağ üst köşede bulunan Edit butonuna tıkladıktan sonra Sol üst kısımda Add butonu beliriyor ve son olarak ona tıklıyoruz karşımıza bu şekilde bir ekran geliyor.

yazıp add source dedikten sonra, eğer yüklememişsek Search bölümünden AppSync programını yüklüyoruz.

Program yüklendikten sonra, Restart springboard uyarısı alacak ve tıkladıktan sonra cihazınız yeniden başlayacaktır.

Ardından cydia'dan tekrar search kısmına gelerek asıl kullanacağımız iPASTORE programını arıyoruz.

Programımızı seçtikten sonra install butonuna tıklıyoruz.

Confirm diyoruz.

Yükleme tamamlandıktan sonra yine Restart Springboard uyarısı alacaksınız ve cihazınız yeniden başlayacak. Şimdi ana ekranınıza gelmiş olan iPASTORE uygulamanızı açın ve Search kısmına yüklemek istediğiniz uygulama (oyun vb) yazın. Ben Fruit Ninja ile devam ettim.

Uygulamanızı seçip karşınıza çıkan download kaynaklarından bir tanesine tıklayınız.

Site üzerinden download yapınız.

Download Barı bu şekilde dolmaya başlayacaktır.

Yükleme tamamlandıktan sonra dosyanın üzerine tıklayınız ve açılan pencereden install kısmını seçiniz.

Yükleme tamamlandığında gelecek uyarı

ve oyunumuz yüklendi

Buda görseli

Hayrını görün

• Beğen
Tepkiler: ugrbbr ve sercan789

emre565

emre565

Üye
Allah tuttuğunuzu altın etsin Sağolun :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
resimlerü yenileyebilir misin?

envoy

Üye
    Konu Sahibi
up...

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Telefon sustu yüklerken elma işaretinde kaldı sonra geri yükleme yaptım.Şimdi ise 6.1.3 versiyon olduğu için jeal break çıkmadığı için yükleyemiyorum.Tekrar 6.1.2 ye getirmem lazım ama nasıl olacak?Telefon iphone 3gs 8 gb

kemal21

kemal21

Üye
Telefon sustu yüklerken elma işaretinde kaldı sonra geri yükleme yaptım.Şimdi ise 6.1.3 versiyon olduğu için jeal break çıkmadığı için yükleyemiyorum.Tekrar 6.1.2 ye getirmem lazım ama nasıl olacak?Telefon iphone 3gs 8 gb

Acaba 6.1.2 için SHSH kaydın var mı?

CRAFTYCRAFTY

Üye
Resimler nerede ki acaba

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Evet en son bunu yüklerken telefon susmuştu elma işaretinde kalıyor açılamıyordu ama restore yaptım tabi haliyle son güncelleme yüklendi. Bunu yüklerken çok dikkatli olmak gerek zira telefon kaldırmıyor benim iPhone 3 gs Yada ben bir yerde yanlışlık yapmış olabilirim.

creeper

creeper

Üye
resimler nerde??

envoy

Üye
    Konu Sahibi
up

fk555897

fk555897

Üye
resimler gözükmüyor