Uygulama Instagram Yorum Yardım?

Sponsorlu Bağlantılar

Apache11

Apache11

Üye
    Konu Sahibi
Instagram Yorum Yardım?

Herkese merhabalar.. Instagram da yorum yazarken Klavye yorum yazma ekranının üzerini kapatıyor.. Resimde de belirttiğim gibi yorum kısmı altta kaldığı için ne yazdığımı görmeden yazmak zorunda kalıyorum.. Ekranı yukarı kaydırmıyor bir türlü.. Bir ayarı mı var da biz bilmiyoruz.. LG G5 kullanıyorum.. SwiftKey klavye uygulaması kullanıyorum.. Belki klavye den dir dedim ama orjinal klavye ye geçince de aynısı oldu.. Sebebi nedir sizce?? Teşekkürler şimdiden

Yönetici tarafından düzenlendi:

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
Google Klavye'yi deneyin. Sonuç değişebilir.

one_useR_0007

one_useR_0007

Üye
Klavye yüksekliğini ayarlayın belki düzelir

arslan3332

arslan3332

Üye
Bu sorunun sebebi klavye değil Instagram diye düşünüyorum telefonun android ise uygulamalar-ınstagram depolamadan verileri temizle olmazsa bir önceki sürümden başlayarak stabil olan uygulamaları geri yüklersen sorun çözülebilir telefonun marka modelini belirtirsen başka kullanıcılarda öneride bulunabilir

Apache11

Apache11

Üye
    Konu Sahibi
Google Klavye'yi deneyin. Sonuç değişebilir.
Cevap için teşekkürler kardeşim ama işe yaramadı.. Klavye den değil demekki
J
Klavye yüksekliğini ayarlayın belki düzelir
Cevap için teşekkürler.. Her yolu denedim.. Yükseklik farklı klavyeler vs ama sonuç değişmedi
Bu sorunun sebebi klavye değil Instagram diye düşünüyorum telefonun android ise uygulamalar-ınstagram depolamadan verileri temizle olmazsa bir önceki sürümden başlayarak stabil olan uygulamaları geri yüklersen sorun çözülebilir telefonun marka modelini belirtirsen başka kullanıcılarda öneride bulunabilir
Sorun bencede Instagram dan.. Dediğim gibi LG G5 kullanıyorum.. Daha önce de Instagram ı kaldırarak bu sorunu gidermeyi denedim düzelmemişti.. Dm den mesaj yazarken de aynı sıkıntı var.. Şimdi tekrar kaldırıp denicem.. Basit bir sorun gibi gözükse de çok can sıkıcı.. Hatalı yazılarda ya da kursörü istediğim yere kaydırmada çok sıkıntı yaşıyorum.. Bakalım napıcaz.. Belki aynı sorunu yaşayan birileri çıkar bakalım
Maalesef yine olmadı.. Ön belleği silip uygulamayı kaldırdım hesaplarıma yeniden giriş yaptım ama yine olmadı

• Beğen
Tepkiler: one_useR_0007
Takipçi Satın Al

Üst Alt